Final Four Κυπέλλου Μπάσκετ Γυναικών: Κατά της ΕΟΚ ο Παναθηναϊκός για τις 25 προσκλήσεις

Ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται για τις 25 πεοσκλήσεις που θα του δώσει η ΕΟΚ, ενώ ζήτησε 600 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών του στο Final Four του Κυπέλλου Μπάσκετ Γυναικών.

Final Four Κυπέλλου Μπάσκετ Γυναικών: Κατά της ΕΟΚ ο Παναθηναϊκός για τις 25 προσκλήσεις

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου:

"Για μια ακόμα φορά γινόμαστε θεατές μιας κατάστασης που δεν πάει το άθλημα μπροστά αλλά το γυρίζει πίσω. Δεν είναι δυνατόν να είμαστε η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που φέρνει μαζικό κόσμο στις εξέδρες στο συγκεκριμένο άθλημα σε κάθε αγώνα είτε εντός είτε εκτός έδρας και να τυγχάνουμε αυτής της αντιμετώπισης.

Σε Final Four που δεν υπάρχει οπαδική αντιπαλότητα μεταξύ των ομάδων που συμμετέχουν δεν έχει καμία λογική να περιοριστεί ο Παναθηναϊκός σε 25 προσκλήσεις για συγγενείς και χορηγούς. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον φίλαθλο κόσμο του αθλήματος να παρευρεθεί σε μια πραγματική γιορτή του μπάσκετ σε ένα γεμάτο γήπεδο.

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε να πάρει ξεχωριστή κερκίδα 600 θέσεων για τη συγκεκριμένη διοργάνωση τη στιγμή που το γήπεδο χωράει 1.200 θεατές και το αίτημα του για την ώρα είναι αρνητικό από αστυνομία και ΕΟΚ".