Βοηθός Σακραμέντο Κινγκς: «Σε εξαιρετική κατάσταση ο Βεζένκοφ» (vid)

Ο βοηθός προπονητή των Σακραμέντο Κινγκς, παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη και έκανε δηλώσεις για τον Σάσα Βεζένκοφ.

Βοηθός Σακραμέντο Κινγκς: «Σε εξαιρετική κατάσταση ο Βεζένκοφ» (vid)

Άλλη μία «καυτή» σεζόν διανύει ο Σάσα Βεζένκοφ με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Βούλγαρος διεθνής διακρίνεται σε κάθε παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» και σίγουρα δεν έχει περάσει απαρατήρητος από τους Σακραμέντο Κινγκς.

Τρανό παράδειγμα η παρουσία του Τζέι Τριάνο στον αγώνα της ομάδας του Πειραιά απέναντι στον Άρη. Ο Τριάνο έχει το ρόλο του βοηθού στους «βασιλιάδες», οι οποίοι κατέχουν τα δικαιώματα του Βεζένκοφ.

Ο Τριάνο μίλησε στην ΕΡΤ για τον παίκτη του Ολυμπιακού λέγοντας: «Έχουμε τα δικαιώματά του, αλλά δεν τον έχω δει ποτέ ζωντανά. Με το All Star Break στο ΝΒΑ, ήταν μια καλή ευκαιρία για να έρθω εδώ και να τον δω. Έχω ακούσει πόσο καλός είναι. Έχουμε τα δικαιώματά του. Ήθελα να τον δω από κοντά, την απόφαση θα πάρουν το front office μαζί με τον Σάσα Βεζένκοβ.

Έχει βάλει τον εαυτό του σε εξαιρετική θέση. Τον έχω δει μόλις για ένα ημίχρονο από κοντά, αλλά μπορώ να σου πω ότι μου αρέσει αυτό που βλέπω. Μπορείς να το καταλάβεις μόλις τον παρακολουθείς πόσο ικανός είναι. Μπορεί να πασάρει, μπορεί να σκοράρει. Έχει υψηλό μπασκετικό IQ. Είναι υπέροχο που μπορώ να τον δω από κοντά».