Βεργίνης: «Το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται έναν δυνατό Πανιώνιο»

Ο Περικλής Ταυρόπουλος δήλωσε πως είναι τιμή για τον Πανιώνιο η παρουσία του στο Final 8. Οι δηλώσεις του Δημήτρη Βεργίνη.  

Βεργίνης: «Το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται έναν δυνατό Πανιώνιο»

Ο Περικλής Ταυρόπουλος υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας:

«Είναι μεγάλη τιμή η παρουσία στο Final 8. Λίγο καιρό πριν είχαμε βρεθεί σε Final 4 και το κατακτήσαμε. Πρώτα απ' όλα συλλυπητήρια για την απώλεια του Νίκου Τούλη, ήταν ένας εργάτης του μπάσκετ. Είναι τιμή που βρισκόμαστε εδώ. Είμαστε στην τρίτη τη τάξει κατηγορία. Ο στόχος για εμάς είναι ό,τι καλύτερο. Είναι τιμή για εμάς».

Ο έμπειρος Δημήτρης Βεργίνης από την πλευρά του τόνισε:

«Συγχαρητήρια στην ομοσπονδία. Ελπίζουμε το Final 8 να καθιερωθεί. Είναι μια γιορτή του ελληνικού αθλητισμού και του μπάσκετ. Ελπίζουμε να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Για τον Πανιώνιο είναι μια τεράστια επιτυχία.

Με το ρόστερ που έχουμε ίσως να πρωταγωνιστούσαμε και σε μεγαλύτερη κατηγορία. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας αλλά θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Εύχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια και εύχομαι ο Πανιώνιος με τη διοικητική σταθερότητα που έχει, θα ανήκει εκεί που πρέπει, στην Α1. Το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται έναν δυνατό Πανιώνιο».