Λιόλιος: «Υπήρξαν καλές στιγμές που μου άρεσαν»

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε για το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών στο μπάσκετ.

Λιόλιος: «Υπήρξαν καλές στιγμές που μου άρεσαν»

Με την κατάκτηση του από τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας του γυναικείου μπάσκετ. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε στη διοργάνωση και στην Εθνική ομάδα.

«Υπήρξαν αρκετές στιγμές που μου άρεσαν. Μου άρεσε που μπήκαν μαζί οι παίκτριες των δύο ομάδων, που ο κόσμος πανηγύρισε σε κόσμιο επίπεδο, που η μία ομάδα αγκάλιασε την άλλη στο τέλος. Είναι κι ένα βήμα για το μέλλον, είναι κάτι που το πιστεύουμε. Συγχαρητήρια και στις τέσσερις ομάδες που έφτασαν στο Final Four και ένα μεγάλο ευχαριστώ και συγχαρητήρια στην Περιφέρεια Κρήτης και στον Δήμο Χανίων για τη βοήθεια και τη φιλοξενία. Παίρνουμε μαθήματα, ό,τι δεν έχουμε κάνει σωστά φέτος, να το κάνουμε ακόμη καλύτερα στο μέλλον».

Όσον αφορά στην Εθνική ομάδα γυναικών είπε: «Παλεύουμε για μια διάκριση και με την Εθνική Ομάδα. Η δική μας δουλειά είναι να δώσουμε τις κατάλληλες συνθήκες στο προπονητικό επιτελείο και στις αθλήτριες, ώστε να νιώσουν την ομοσπονδία σπίτι τους. Η Εθνική Ομάδα μας κάνει περήφανους ως Έλληνες και μας ενώνει όλους».