Γιώργος Αγγελόπουλος: «Καλύτερη απόφαση της ζωής μας το μέχρι τέλους» (vid)

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για την απόφαση που είχε πάρει η ΚΑΕ Ολυμπιακός, ενώ ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε πως είναι σημαντικό ότι το Κύπελλο ήρθε στη νέα εποχή του μπάσκετ.

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Καλύτερη απόφαση της ζωής μας το μέχρι τέλους» (vid)

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ νικώντας στον τελικό τον Παναθηναϊκό και έστειλε μήνυμα πως επέστρεψε δυναμικά στα δρώμενα μετά τη διετία που έμεινε στην Α2.

Ο εκ των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μιλώντας στην κρατική τηλεόραση δήλωσε πως αυτός ο τίτλος έχει μεγάλη σημασία γιατί ήρθε σε μία νέα εποχή του μπάσκετ.

«Τα προηγούμενα δύο δεν ήμασταν στην Α1. Σωστά, όμως, είναι η πιο ευτυχισμένη γιατί είναι τίτλος, είναι απέναντι στον Παναθηναϊκό και σε φοβερό παιχνίδι που παίχτηκε στα ίσια. Είναι ο πρώτος τίτλος μίας νέας εποχής για το ελληνικό μπάσκετ. Αυτό είναι το καλό. Έχει πολλούς συμβολισμούς αυτός ο τίτλος. Είναι ο πρώτος τίτλος της νέας εποχής του ελληνικού μπάσκετ. Έχουμε καινούρια ομοσπονδία, καινούριο πρόεδρο, έχουμε final 4 με υγιή ατμόσφαιρα και φιλάθλους όλων των ομάδων. Είναι πράγματα που έγιναν για πρώτη φορά σήμερα», ανέφερε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε πως ο Ολυμπιακός στο παρελθόν θα έπρεπε να έχει πάρει κι άλλους τίτλους: «Νομίζω ότι είναι παραπάνω τα χρόνια που προσπαθούμε στον Ολυμπιακό. Όλοι ξέρουν ότι θα έπρεπε να έχουμε πάρει κι άλλους τίτλους στο παρελθόν. Αυτή η στιγμή είναι χαράς και πανηγυρισμού, οπότε είναι μεγάλες στιγμές. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και τον κόσμο».

Σε ερώτηση για τις αποφάσεις που έχει πάρει η διοίκηση της ΚΑΕ τα τελευταία χρόνια είπε: «Αν αναφέρεστε στην απόφαση για το "μέχρι τέλους" νομίζω ότι είναι η καλύτερη απόφαση που πήραμε ποτέ στη ζωή μας. Όλος ο κόσμος μας αγκάλιασε και μας στήριξε και νομίζω σήμερα είδατε τι έγινε».