Δέδας:«Για να κάναμε την υπέρβαση θα έπρεπε να ήμασταν πιο εύστοχοι»

Ο Στέφανος Δέδας στάθηκε στο ότι η ΑΕΚ ήταν ανταγωνιστική απέναντι στον Ολυμπιακό αλλά και στις απουσίες που έχει η Ένωση μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στα «Δύο αοράκια». 

Δέδας:«Για να κάναμε την υπέρβαση θα έπρεπε να ήμασταν πιο εύστοχοι»

Ο Στέφανος Δέδας στις δηλώσεις του μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό(76-70) στον ημιτελικό του Κυπέλλου αναφέρθηκε στην εικόνα των κιτρινόμαυρων στο παρκέ, τους Έλληνες παίκτες, τις απουσίες αλλά και τον Λάνγκφορντ:

«Ήρθαμε να βάλουμε δύσκολα στον Ολυμπιακό με στρατηγική και αυταπάρνηση. Για να κάναμε την υπέρβαση θα έπρεπε να ήμασταν πιο εύστοχοι. Είναι δύσκολη η διαχείριση, το διασκεδάσαμε, παίξαμε καλά και πάμε στην διακοπή με καλή ψυχολογία. Ξέραμε ότι αν είμαστε κοντά στο σκορ θα δυσκολέψουμε τον Ολυμπιακό. Θέλαμε ο Φλιώνης να σκοράρει στο ένας εναντίον ενός. Είδαμε Έλληνες παίκτες με καλή απόδοση από την πλευρά μας. Ελπίζουμε να έχουμε κι άλλα πρόσωπα για να παίζουμε κανονικά... διπλό στην προπόνηση.»

Για Λάνγκφορντ: «Δεν είναι σε κατάσταση για να αγωνιστεί. Βοηθάει η διακοπή για να βρει τα πατήματα του. Ο χρόνος κυλάει υπέρ του, έχει διάθεση».