Πρίφτης: «Το πιο πιθανό είναι πως θα λείπει ο Παπαπέτρου από το φάιναλ φορ»

Ο Δημήτρης Πρίφτης υπογράμμισε πως το πιο πιθανό είναι ότι ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα χάσει το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας

Πρίφτης: «Το πιο πιθανό είναι πως θα λείπει ο Παπαπέτρου από το φάιναλ φορ»

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε, έστω και δύσκολα, του Ηρακλή για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League, με τον Δημήτρη Πρίφτη να παραδέχεται ότι η ομάδα του δεν είχε τη συγκέντρωση που έπρεπε.

Ακόμη, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε πως ο Ιωάννης Παπαπέτρου πιθανότατα θα χάσει το φάιναλ φορ για το Κύπελλο Ελλάδας, καθώς δεν έχει επανέλθει ακόμη από την επέμβαση που έκανε πριν μία εβδομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς με τον Ηρακλή: «Είναι σαφές ότι το μυαλό μας δεν ήταν εδώ σε όλο το παιχνίδι. Προς το τέλος ανεβήκαμε αμυντικά και κερδίσαμε καθαρά. Δεν είχαμε το μυαλό μας εδώ, είναι προφανές, δεν παίξαμε δυνατά».

Για το αν οι παίκτες του είχαν το μυαλό τους στο Κύπελλο: «Το Κύπελλο είναι την Παρασκευή. Δεν θα έπρεπε να είναι εκεί το μυαλό μας. Σήμερα είναι Δευτέρα, έχουμε δουλειές».

Για τον Ιωάννη Παπαπέτρου και την πιθανή απουσία του στο Final Four: «Θα λείπει ο Παπαπέτρου, αυτό είναι το πιο πιθανό».