Δέδας: «Θέλουμε να φτάσουμε μέχρι τέλους»

Ο προπονητής της ΑΕΚ Στέφανος Δέδας μίλησε για την κλήρωση της ομάδας του στον ημιτελικό του Final Four για το Κύπελλο Ελλάδας και την δύσκολη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό

Δέδας: «Θέλουμε να φτάσουμε μέχρι τέλους»

Ο Στέφανος Δέδας αναφέρθηκε στην κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου και την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό λέγοντας μεταξύ άλλων ότι στόχος της ΑΕΚ είναι να φτάσει μέχρι τέλους στη διοργάνωση.

Ο προπονητής της «Ένωσης» μιλώντας για το Final Four, το οποίο θα διεξαχθεί το τριήμερο 18-20 Φεβρουαρίου δήλωσε: «Για άλλη μία φορά, η ομάδα μας θα είναι συνεπής σε ακόμη ένα ραντεβού με την Ιστορία, όπως αξίζει και αρμόζει, στην ΑΕΚ.

Είναι αυτονόητο, ποιος είναι ο στόχος μας. Το δείξαμε και με Περιστέρι. Θέλουμε να φτάσουμε μέχρι τέλους, ανεξάρτητα από προβλήματα και ατυχίες, που δυστυχώς δεν λένε να μας εγκαταλείψουν.

Είμαστε υποχρεωμένοι, ωστόσο, να δείξουμε τον χαρακτήρα, που δείξαμε σε όλα τα ματς ειδικών συνθηκών και να προχωρήσουμε. Η πειθαρχία και η προσήλωση στο πλάνο μας είναι τα ζητούμενα.

Προς το παρόν, έχουμε αγώνα Πρωταθλήματος μπροστά μας. Το μυαλό μας είναι στη Λάρισα. Έχουμε καιρό να τα ξαναπούμε για το Κύπελλο».