Αλεξίου: «Το Final Four να είναι μια διοργάνωση που θα δείξει την ποιότητα του Έλληνα»

Ο Αλέξανδρος Αλεξίου μίλησε για το final four του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ στο Ηράκλειο

Αλεξίου: «Το Final Four να είναι μια διοργάνωση που θα δείξει την ποιότητα του Έλληνα»

Ο Αλέξανδρος Αλεξίου, εκπρόσωπος της ΚΑΕ ΑΕΚ, αναφέρθηκε στην κλήρωση του Final Four, αλλά και τη δολοφονία του νεαρού Άλκη.

«Θα ήθελα να ξεκινήσω με κάτι διαφορετικό από το αθλητικό θέμα. Αυτό το Final Four πρέπει να είναι μια ευκαιρία για τις ομάδες, τον ελληνικό αθλητισμό και την ελληνική κοινωνία να αποδείξει ότι τα πράγματα και οι καταστάσεις που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα, για να μην πω τα τελευταία χρόνια είναι κάτι που δεν αρμόζει στον Έλληνα και στον πολιτισμό μας. Είμαι συγκλονισμένος και εγώ και όλοι οι άνθρωποι που ασχολούνται με τον αθλητισμό για το πώς κάποια παιδιά μπορούν να πέσουν θύματα μια παράφρονης ενέργειας κάποιων φασιστοειδών.

Θέλω να πιστεύω ότι ο αθλητισμός και ο πολιτισμός είναι δυο έννοιες ταυτόσημες, μπορούν να δείξουν τη δύναμή τους και να επιβάλουν τη λογική, το πνεύμα και τις αξίες τους σε όλο τον κόσμο. Μακάρι το Final Four να είναι μια διοργάνωση που θα δείξει την ποιότητα του Έλληνα, τον πολιτισμό του και την ικανότητα των ελληνικών αρχών να διοργανώνουν άψογα τέτοιους θεσμούς. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».