Γιατράς: «Στόχος η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας»

Ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς παραχώρησε δηλώσεις ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (12/2, 20:00) στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Γιατράς: «Στόχος η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας»

Να σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας έχει σαν στόχο ο Προμηθέας στον ημιτελικό της Παρασκευής 12/2 (20:00) με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη.

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη-πρόκριση επί του Κολοσσού στη Ρόδο, η ομάδα του Μάκη Γιατρά θα τα δώσει όλα στο «PAOK Sports Arena» σε ένα ακόμη νοκ-άουτ παιχνίδι μακριά από την Πάτρα και απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, όπως αποδείχθηκε και με τη νίκη-ανατροπή που πέτυχε ο ΠΑΟΚ στο «Ιβανώφειο» επί του Ηρακλή.

«Έχω ξαναπεί πως στόχος του Προμηθέα είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε, αλλά αυτός είναι ο στόχος μας και θα τα δώσουμε όλα για να τον πετύχουμε», δήλωσε ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς και πρόσθεσε: «Μπροστά μας έχουμε τον ημιτελικό με τον Π.Α.Ο.Κ. Περιττό να πω πως είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να φτάσουμε στη νίκη και να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό».

Ο Μάκης Γιατράς θα έχει στη διάθεσή του, τους 13 που είχε και στον προημιτελικό με τον Κολοσσό, δηλαδή τους Αθηναίου, Γιαννόπουλο, Έβανς, Μίλερ, Τζέριαν και Τζεράι Γκραντ, Δημήτρη και Γιάννη Αγραβάνη, Λούντζη, Χριστοδούλου, Φορντ, Αγκμπελίζ και Ν. Μπαζίνα.

Αν ο Προμηθέας κερδίσει, τότε θα προκριθεί στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου, που ακόμη δεν είναι γνωστό το πότε ακριβώς θα διεξαχθεί, καθώς εκκρεμεί ο προημιτελικός Παναθηναϊκός-Περιστέρι (αναβλήθηκε εξαιτίας των πολλαπλών κρουσμάτων Covid-19 στους «πράσινους»), καθώς και ο ημιτελικός της συγκεκριμένης διασταύρωσης στον οποίο προκρίθηκε το Λαύριο εις βάρος της ΑΕΚ.