Σερέλης: «Η ομάδα βρίσκεται στον ουρανό αλλά πετάει καλά!» - Δεν έκαναν δηλώσεις από την ΑΕΚ (vid)

Τι είπαν Χρήστος Σερέλης και Νίκος Περσίδης μετά τη μεγάλη πρόκριση του Λαυρίου - Δεν έκαναν δηλώσεις στην ΑΕΚ...

Σερέλης: «Η ομάδα βρίσκεται στον ουρανό αλλά πετάει καλά!» - Δεν έκαναν δηλώσεις από την ΑΕΚ (vid)

Πανευτυχής ο Χρήστος Σερέλης μετά την ιστορική πρόκριση του Λαυρίου, είπε: «Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Είδατε πως ήρθε η ΑΕΚ σήμερα, ήταν αποφασισμένη. Τα ψυχικά μας αποθέματα ήταν τεράστια, μας βοήθησαν παιδιά που δεν μας είχαν βοηθήσει άλλες φορές. Δεν με ενδιέφερε καν το αποτέλεσμα στην παράταση, ήμουν πολύ γεμάτος με αυτό που έβλεπα στο παρκέ. Κάθε παιχνίδι είναι μία τεράστια πρόκληση για εμάς. Είναι καταπληκτικό αυτό που συμβαίνει. Δεν υπάρχει άγχος στην ομάδα, κάνει υπερβάσεις συνέχεια, έχουμε τρυπήσει το ταβάνι μας. Παρ’ όλο που η ομάδα βρίσκεται στον ουρανό, πετάει καλά. Δεν μιλάμε για το Κύπελλο, δεν είμαστε ίδια ομάδα με τον Προμηθέα. Θα δουλέψουμε, τα παιδιά είναι προσγειωμένα και μάλλον αυτοί που πηγαίνουν για το Κύπελλο θα πρέπει να μας φοβούνται».

Κύπελλο Ελλάδας: Το Λαύριο πέταξε έξω (90-85) την ΑΕΚ (vids)

Ο Νίκος Περσίδης δήλωσε: «Είχαμε προετοιμαστεί καλά. Ξέραμε πως η ΑΕΚ θα έρθει να διεκδικήσει τη νίκη, γιατί θέλει το Κύπελλο. Το ματς ήταν πολύ σκληρό, με πολλά φάουλ. Η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να μας κερδίσει στην κανονική διάρκεια με δύο βολές, αλλά έβαλε τη μία ο Μέικον. Το ματς στην παράταση κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Εμείς προσπαθούμε κάθε μέρα για το καλύτερο στις προπονήσεις και θα δούμε τι έχουμε πετύχει στο τέλος της χρονιάς. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Πιστεύουμε πως μπορούμε να πάρουμε έναν τίτλο, πρωτάθλημα ή Κύπελλο».

Δεν έκανε δηλώσεις η ΑΕΚ…

Η ΑΕΚ αποφάσισε να μην κάνει δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το φινάλε του αγώνα με το Λαύριο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις διαιτητικές αποφάσεις της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» στέκονται στις +17 βολές που εκτέλεσαν οι γηπεδούχοι (42-25β.). Αποφασίστηκε έτσι να μην πάει κάποιος για δηλώσεις…