Γκαγκαλούδης: «Και τώρα Ολυμπιακός Β'...»

Ο πλέι μέικερ του Αμαρουσίου Γιάννης Γκαγκαλούδης εκδήλωσε την ανυπομονησία του να συναντήσει τον Ολυμπιακό Β' στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Γκαγκαλούδης: «Και τώρα Ολυμπιακός Β'...»

Το σύνθημα για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό Β' έδωσε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης.

Ο πολύπειρος πλέι μέικερ του Αμαρουσίου δεν βλέπει την ώρα να αντιμετωπίσει την αναπτυξιακή ομάδα των «ερυθρολεύκων» την ερχόμενη Τετάρτη (16/9) στο κλειστό του Αγίου Θωμά, στον αγώνα που είναι προγραμματισμένος να αρχίσει στις 5:00 το απόγευμα.

Ο 42χρονος «Γκάγκα» ξεκίνησε φουριόζος τη σεζόν, καθώς χθες (13/9) στο ματς της πρώτης αγωνιστικής με το Αγρίνιο πέτυχε 27 πόντους με 6 τρίποντα και ηγήθηκε των «κιτρινόμαυρων» στην πολύ εύκολη νίκη και άνετη πρόκριση με 92-54.

Ο Γκαγκαλούδης λοιπόν έγραψε στη σελίδα του σε λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης: «Ξεκινήσαμε λοιπόν… Εύκολο απόγευμα και τώρα Ολυμπιακός Β'... Εγώ δόξα τω Θεώ ξεκίνησα με την πρώτη 27άρα…αλλά όταν είσαι με την κατάλληλη παρέα, όταν νιώθεις όμορφα, όλα απλά πάνε μόνα τους… Μαρούσι είμαστε… Keep walking».