Ομιλία - υπόδειγμα του Μπλατ μετά τη Μπασκόνια: Τι είπε για τον Μπόγρη (vid)

Παρακολουθήστε την ομιλία του «ερυθρόλευκου» τεχνικού μετά το «διπλό» στη Βιτόρια. Τα συγχαρητήρια στους παίκτες και η ειδική αναφορά στο Γιώργο Μπόγρη.  

Υποδειγματική ομιλία προπονητή έδωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά το τέλος του Μπασκόνια - Ολυμπιακός 80-85. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», αφού έδωσε τα καθιερωμένα συγχαρητήρια στους παίκτες του για το «διπλό» στη Βιτόρια, στάθηκε στην ατόμικη απόδοση κάποιων Πειραιωτών τονίζοντας ότι «έτσι είναι οι ομάδες. Τη μία μέρα είναι η μέρα, κάποιου την άλλη είναι η μέρα κάποιου άλλου».

Ακόμα έκανε ειδική μνεία στον Γιώργο Μπόγρη, λέγοντας τα εξής για τον Έλληνα σέντερ: «Ο Γιώργος δεν είχε παίξει όλο το χρόνο. Του έλεγα κάθε μέρα "Γιώργο, θα παίξεις, θα παίξεις". Και μπήκε και έκανε 3-4 τεράστια plays. Αυτό είναι σπουδαίο, Γιώργο».

Ο προπονητής στο τέλος της ομιλίας του ντόπαρε την ομάδα του ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο την Παρασκευή (19/10):

«Αν δεν ήταν η μέρα σας, αφήστε τη πίσω σας. Και ελάτε την επόμενη. Δώστε μας ένα παιχνίδι. Ελάτε να βγούμε το βράδυ της Παρασκευής και να αφήσουμε την καρδιά μας στο παρκέ».