Φενέρμπαχτσε: Ο Κοκόσκοφ στη θέση του Ομπράντοβιτς!

Από Σέρβο προπονητή σε Σέρβο η Φενέρμπαχτσε. Η τουρκική ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ, ο οποίος κατέκτησε το Eurobasket του 2017 με την Εθνική Σλοβενίας.

Φενέρμπαχτσε: Ο Κοκόσκοφ στη θέση του Ομπράντοβιτς!

Η Φενέρμπαχτσε προχώρησε σε «διαζύγιο» με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, γεγονός το οποίο έφερε απογοήτευση στους φιλάθλους της ομάδας αλλά και στον τουρκικό Τύπο. Παράλληλα, έχασε από το ρόστερ της τον Λουίτζι Ντατόμε, ενώ όλα δείχνουν ότι θα αποδεσμεύσει και τον Κώστα Σλούκα. Η κατάσταση είναι δύσκολη στον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης.

Κοτς για Ομπράντοβιτς: «Μας αναστάτωσε, αλλά το σεβαστήκαμε»

Ήρθε όμως και μία ευχάριστη είδηση για τη Φενέρ, η οποία ενόψει της νέας σεζόν θα ρίξει το μπάτζετ της κατά 45%. Οι Τούρκοι ήρθαν σε συμφωνία με τον Σέρβο προπονητή Ιγκόρ Κοκόσκοφ για την επόμενη τριετία! Είναι ο άνθρωπος που οδήγησε την εθνική ομάδα της Σλοβενίας στο χρυσό μετάλλιο στο Eurobasket του 2017.

Φενέρμπαχτσε: Τέλος ο Λουίτζι Ντατόμε (pic)

O 48χρονος (17/12/1971) προπονητής θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του σε επίπεδο Euroleague, αλλά έχει μία λαμπρή πορεία στο ΝΒΑ. Ήταν για 18 χρόνια βοηθός σε ομάδες της αμερικανικής επαγγελματικής λίγκας (Λος Άντζελες Κλίπερς, Ντιτρόιτ Πίστονς, Φίνιξ Σανς, Κλίβελαντ Καβαλίερς, Ορλάντο Μάτζικ, Γιούτα Τζαζ), κατακτώντας το πρωτάθλημα του 2004 με το Ντιτρόιτ. Παράλληλα, το 2018 έγινε ο πρώτος κόουτς των Σανς, αλλά δίχως επιτυχία, ενώ μέχρι πέρσι ήταν στο σταφ των Σακραμέντο Κινγκς. Παράλληλα, είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός και της Εθνικής Σερβίας.