Μπαρτσελόνα: Επίσημα νέα εποχή - Ανακοινώθηκε ο Γιασικεβίτσιους!

Είναι πλέον και επίσημο. Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, τον οποίο και έπεισε να αφήσει την αγαπημένη του Ζαλγκίρις. Υπέγραψε τριετές συμβόλαιο. 

Μπαρτσελόνα: Επίσημα νέα εποχή - Ανακοινώθηκε ο Γιασικεβίτσιους!

Ήταν εδώ και χρόνια ο διακαής πόθος της Μπαρτσελόνα, υπήρξαν αρκετές συζητήσεις μεταξύ τους στις τελευταίες σεζόν, αλλά ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στο τέλος πάντα επέλεγε να παραμείνει στην αγαπημένη του Ζαλγκίρις, στην οποία βρισκόταν στο τεχνικό επιτελείο της από το 2014.

Ύστερα από έξι χρόνια παραμονής του στον "πράσινο" πάγκο, όντας ο πρώτος κόουτς της ομάδας την τελευταία τετραετία (οδηγώντας την και στο Final Four του 2018), ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποφάσισε να κάνει το επόμενο και μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Αποδέχτηκε την πρόταση της Μπαρτσελόνα και πλέον είναι ο νέος κόουτς των Καταλανών, υπογράφοντας μαζί τους τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι συνδεδεμένος με την ομάδα της Μπαρτσελόνα και γνωρίζει αρκετά καλά τον σύλλογο, καθώς υπήρξε παίκτης της ομάδας για τέσσερα χρόνια (2000-2003, 2012-2013), κατακτώντας μαζί της το Ευρωπαϊκό του 2003. Πλέον, έρχεται ένα κεφάλαιο-πρόκληση για εκείνον, καθώς καλείται να δείξει τις δυνατότητές του, αλλά και να επιβληθεί, σε ένα μεγάλο κλαμπ, στο οποίο θα συναντήσει παίκτες σούπερ-σταρ, αλλά και ισχυρές προσωπικότητες.

Στη Μπαρτσελόνα θα συναντήσει και έναν Έλληνα! Ο λόγος φυσικά για τον Νικ Καλάθη, τον οποίο γνωρίζει καλά, καθώς υπήρξαν συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό στη σεζόν 2011-2012. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα πάρει τη θέση του Σβέτισλαβ Πέσιτς, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα, ύστερα από την απώλεια του πρωταθλήματος στην Ισπανία.

Μπαρτσελόνα: Έδιωξε τον Πέσιτς μετά την απώλεια του πρωταθλήματος!