Μπαρτσελόνα: Έδιωξε τον Πέσιτς μετά την απώλεια του πρωταθλήματος!

Ραγδαίες και άμεσες οι εξελίξεις στη Μπαρτσελόνα. Μετά τον χαμό του πρωταθλήματος στην Ισπανία, οι Καταλανοί ανακοίνωσαν το τέλος της συνεργασίας τους με τον Σέρβο τεχνικό, Σβέτισλαβ Πέσιτς. 

Μπαρτσελόνα: Έδιωξε τον Πέσιτς μετά την απώλεια του πρωταθλήματος!

Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε τη σεζόν ως το μεγάλο φαβορί όχι μόνο για την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος, αλλά και της EuroLeague. Είχε ένα από τα μεγαλύτερα μπάτζετ στην Ευρώπη, διαθέτοντας ρόστερ με σούπερ-σταρ (Μίροτιτς, Αμπρίνες, Χίγκινς, Ντιλέινι, Ντέιβις, Χάνγκα, Ερτέλ, Κλαβέρ, Τόμιτς) και έδειχνε έτοιμη να τα κατακτήσει όλα.

Πρωταθλήτρια Ισπανίας η Μπασκόνια μετά από 10 χρόνια- Νίκη στα 3΄΄ με Βιλντόζα (pics-vids)

Τελικά, όμως, έχασε και το πρωτάθλημα στην Ισπανία, αν και ήταν φαβορί κόντρα στη Μπασκόνια (που είχε το 1/3 του μπάτζετ της), γεγονός που απογοήτευσε τους πάντες στους "μπλαουγκράνα". Οι Καταλανοί πήραν άμεσες αποφάσεις και ανακοίνωσαν το τέλος της συνεργασίας τους με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς, στον οποίο πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό η αποτυχία.

Πλέον, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην αναζήτηση προπονητή, έχοντας για μεγάλο της στόχο τον Λιθουανό τεχνικό, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος αγωνίστηκε στην ομάδα ως παίκτης στο παρελθόν.