Ολυμπιακός: Κοιτάζει Ζαν-Σαρλς - Η σχέση με Βεζένκοφ - Ρούμπιτ (vids)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει στη λίστα του τον 26χρονο Γάλλο (2,06 μ.) της Βιλερμπάν Λίβιο Ζαν-Σαρλς, αλλά εξαρτάται από την έκβαση των υποθέσεων Βεζένκοφ - Ρούμπιτ.

Ολυμπιακός: Κοιτάζει Ζαν-Σαρλς - Η σχέση με Βεζένκοφ - Ρούμπιτ (vids)

Στον Ολυμπιακό, πέραν των υποθέσεων με τον Κώστα Σλούκα και τον Σάσα Βεζένκοφ που είναι ανοιχτές και αναμένεται να καταλήξουν θετικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ως οφείλει κοιτάζει την αγορά και εξετάζει περιπτώσεις για το «4-5άρι» που θέλει να προσθέσει για να είναι έτοιμος.

Μία από αυτές που μελετά είναι ο Λίβιο Ζαν-Σαρλς της Βιλερμπάν. Ο 26χρονος Γάλλος (2,06 μ.), ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι για πρώτη φορά στη Euroleague με την ομάδα του Τόνι Πάρκερ, είναι στη λίστα του Έλληνα κόουτς του Ολυμπιακού, αλλά υπάρχει ένας αστερίσκος.

Η περίπτωσή του θα προχωρήσει μόνο αν δεν πάει καλά αυτή του Σάσα Βεζένκοφ -που συζητά με την ομάδα την τριετή ανανέωση της συνεργασίας τους- και κατ’ επέκταση του Όγκουστιν Ρούμπιτ, καθώς, όπως έχουμε αναφέρει, αν μείνει ο Βεζένκοφ στην ομάδα, κατά 99% θα μείνει και ο Ρούμπιτ, με μια μικρή αναπροσαρμογή στις οικονομικές απολαβές του.

Ο Ζαν-Σαρλς είχε στη Euroleague φέτος με τη Βιλερμπάν 9,1 πόντους κατά μέσο όρο σε 19 παιχνίδια, με 57% δίποντα, 31,3% τρίποντα και 3,7 ριμπάουντ.