«Από την Παρτιζάν στον Ερυθρό Αστέρα ο Ουόλντεν»

Ο Κόρι Ουόλντεν αποτελεί παρελθόν από την Παρτιζάν και σύμφωνα με σέρβικα Μέσα, είναι έτοιμος να φορέσει τα χρώματα του Ερυθρού Αστέρα

«Από την Παρτιζάν στον Ερυθρό Αστέρα ο Ουόλντεν»

Την απόφαση του να αποχωρήσει από την Παρτιζάν πήρε ο Κόρεϊ Ουόλντεν, καθώς χρησιμοποίησε την οψιόν που είχε στο συμβόλαιό του και έμεινε ελεύθερος προκειμένου να αναζητήσει την επόμενη ομάδα του.

Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα «nova.rs», ο 27χρονος δεν θα χρειαστεί να φύγει από το Βελιγράδι αφού φαίνεται να έχει δώσει τα χέρια με τον Ερυθρό Αστέρα. Οι «ερυθρόλευκοι» κινήθηκαν γρήγορα για την απόκτηση του και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στον «αιώνιο εχθρό».

Ο Ουόλντεν αγωνίστηκε φέτος στο EuroCup με την Παρτιζάν όπου είχε κατά μέσο όρο 9,8 πόντους (47,2% στα δίποντα, 45% στα τρίποντα και 85,7% στις βολές), 3.5 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ παίζοντας 22 λεπτά ανά αγώνα.

Να θυμίσουμε ότι η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς έχει συμφωνήσει ήδη για τη μεταγραφή του Λάντρι Νόκο από την Άλμπα Βερολίνου και του Τζόρνταν Λόιντς από τη Βαλένθια.