ΚΚ Μόρναρ Μπαρ: Ετοιμάζει μήνυση σε EuroLeague και Αδριατική Λίγκα!

Η ΚΚ Μόρναρ Μπαρ από το Μαυροβούνιο είναι έτοιμη να μηνύσει την EuroLeague και την Αδριατική Λίγκα. Διαβάστε τον λόγο.

ΚΚ Μόρναρ Μπαρ: Ετοιμάζει μήνυση σε EuroLeague και Αδριατική Λίγκα!

Το συμβούλιο του EuroCup ανακοίνωσε τις 24 ομάδες που θα συμμετάσχουν στην ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση της σεζόν 2020-21, καθώς και τις ημερομηνίες στις οποίες θα κινηθεί το καλεντάρι του δεύτερου τη τάξει θεσμού της EuroLeague.

Έτσι, με βάση την ανακοίνωση της διοργάνωσης, το EuroCup θα πραγματοποιήσει το τζάμπολ στις 30 Σεπτεμβρίου 2020 κι αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 14 Απριλίου. Ωστόσο, υπήρξε μία παράμετρος που... εξόργισε την ΚΚ Μόρναρ Μπαρ, η οποία έμεινε εκτός και δεν θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το τρόπαιο και αυτή ήταν η συμμετοχή της Τσεντεβίτα/Ολίμπια μεταξύ των 24 ομάδων της διοργάνωσης!

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, η ομάδα του Μαυροβουνίου είναι έτοιμη να κινηθεί νομικά εναντίον της EuroLeague για την επιλογή της Τσεντεβίτα/Ολίμπια από τη Σλοβενία, αντιπάλου της Μόρναρ στην Αδριατική Λίγκα, να πάρει εισιτήριο για το EuroCup, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως ακατανόητη! Μάλιστα, ο πρόεδρος των Μαυροβουνιών τόνισε πως από την Μόρναρ θα ζητήσουν ως αποζημίωση τα χρήματα που επένδυσαν την εφετινή σεζόν.

Την ίδια στιγμή, θα μηνύσουν και την την Αδριατική Λίγκα αφού δεν πραγματοποιήθηκε η 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, η οποία θα έκρινε την τέταρτη θέση και τη συμμετοχή στα playoffs, με τις Τσεντεβίτα/Ολίμπια και Μόρναρ να έχουν το ίδιο ρεκόρ (13-8). Υπενθυμίζεται ότι στα πλέι οφ της Αδριατικής Λίγκας συμμετέχουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες της κατατάξης.

Η βαθμολογία της Αδριατικής πριν την διακοπή:

1. Παρτίζαν 17-4
2. Μπουντούτσνοστ 15-6
3. Ερυθρός Αστέρας 14-7
4. Τσεντεβίτα/Ολίμπια 13-8
5. Μόρναρ 13-8