Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε για Ομπράντοβιτς: «Αν αποδεχτεί τη μείωση του μπάτζετ, θα συνεχίσει μαζί μας»

Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε Άλι Κοτς τόνισε πως το μπάτζετ θα μειωθεί και υπό αυτή τη συνθήκη θα πρέπει να συμφωνήσει για να συνεχίσει στην ομάδα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε για Ομπράντοβιτς: «Αν αποδεχτεί τη μείωση του μπάτζετ, θα συνεχίσει μαζί μας»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε μία πρώτη επαφή στην Κωνσταντινούπολη με τον general manager Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι και τον αντιπρόεδρο Σεμίχ Οζσόι, ωστόσο την Τρίτη (16/06) θα μιλήσει με τον πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε Άλι Κοτς και θα τα βάλουν κάτω.

Όπως είχε υποσχεθεί ο Άλι Κοτς έδωσε συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της Φενέρ στο youtube.com και τόνισε πως το μπάτζετ θα μειωθεί, δεν είναι δυνατόν να βρίσκεται στα 30 εκ. ευρώ και υπό αυτή τη συνθήκη θα πρέπει να συμφωνήσει για να συνεχίσει στην ομάδα ο Σέρβος τεχνικός.

Φενέρμπαχτσε: Ξεκίνησε η συζήτηση με Ομπράντοβιτς (pic)

«Ο Ομπράντοβιτς ήρθε σήμερα στην Κωνσταντινούπολη. Θα καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι και θα μιλήσουμε για το τι θα συμβεί την επόμενη σεζόν. Το έχω ξαναπεί! Ο Ομπράντοβιτς μπορεί να μείνει εδώ όσο θέλει! Είναι θρύλος του μπάσκετ και έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά των φίλων της Φενέρ!

Δεν είναι δυνατόν το μπάτζετ να φτάσει τα 30 εκατομμύρια. Θα μειωθεί σίγουρα! Αυτές είναι οι νέες συνθήκες που ο προπονητής μας θα πρέπει να ακολουθήσει. Αν αποδεχτεί τη μείωση του μπάτζετ, θα συνεχίσει μαζί μας. Θα μιλήσουμε αύριο μαζί του» ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια.