Βίρτους Μπολόνια: «Είμαστε οι πρώτοι υποψήφιοι αν βρεθεί κενή θέση στην EuroLeague»

Η Βίρτους Μπολόνια καραδοκεί στη γωνία. Περιμένει την αποχώρηση του Παναθηναϊκού ώστε να βρει εκείνη θέση στην EuroLeague.

Βίρτους Μπολόνια: «Είμαστε οι πρώτοι υποψήφιοι αν βρεθεί κενή θέση στην EuroLeague»

Ο Μάσιμο Ζανέτι αναμένει με ενδιαφέρον τις εξελίξεις με τον Παναθηναϊκό και την EuroLeague. Βλέπετε, ο πρόεδρος της Βίρτους Μπολόνια έχει σαν όνειρο τη συμμετοχή της ομάδας στην κορυφαία μπασκετική λίγκα.

Οι "πράσινοι" έχουν γνωστοποιήσει επίσημα τις προθέσεις τους για αποχώρηση από την EuroLeague και η Βίρτους Μπολόνια καραδοκεί στη γωνία. Μάλιστα, σύμφωνα με δηλώσεις του Μάριο Ζανέτι, η ιταλική ομάδα είναι η πρώτη υποψήφια για τη θέση στο πρωτάθλημα, στο ενδεχόμενο που αποχωρήσει οριστικά το "τριφύλλι".

Eπιμένει η Βίρτους Μπολόνια: «Αξίζουμε θέση στη Euroleague, θα τα καταφέρουμε»

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Αν υπάρξει κενή θέση στην EuroLeague, τότε είμαστε οι πρώτοι υποψήφιοι. Η EuroLeague μας έχει αναφέρει ότι είναι ικανοποιημένη από το προτζεκτ μας".

Κλείνοντας μάλιστα ο Ζανέτι πέταξε και το καρφί του για την Αρμάνι Μιλάνο: "Η ομάδα με τα περισσότερα λεφτά ήταν αυτή που ήθελε να ακυρωθεί η χρονιά επειδή είχε κακή σεζόν. Αν πούμε ότι μας ενδιαφέρει ένας παίκτης, η Αρμάνι Μιλάνο πάει και πληρώνει να τον πάρει. Ακόμα και του νεαρούς παίκτες που δεν θα παίξουν ποτέ.

Η Αρμάνι Μιλάνο έχει τεράστιο μπάτζετ και νομίζει ότι αν αγοράζει παίκτες θα είναι αρκετό για να νικήσει, αλλά ο Τζόρτζεβιτς μας απέδειξε ότι δεν χρειάζεται αυτό".

Αποχώρηση Παναθηναϊκού από Euroleague - Πρέπει να πληρώσει ρήτρα ύψους 10.000.000 ευρώ

Ομάδες Euroleague: «Να παραμείνει ο Παναθηναϊκός, μας δυσφημεί ο Γιαννακόπουλος»