Eπιμένει η Βίρτους Μπολόνια: «Αξίζουμε θέση στη Euroleague, θα τα καταφέρουμε»

Η Βίρτους Μπολόνια πιέζει με κάθε τρόπο στο επικοινωνιακό κομμάτι πως έχει θέση στη Euroleague της νέας σεζόν. Πήρε θέση για το θέμα και ο ιδιοκτήτης της ομάδας.

Eπιμένει η Βίρτους Μπολόνια: «Αξίζουμε θέση στη Euroleague, θα τα καταφέρουμε»

H αλήθεια είναι ότι το ιταλικό μπάσκετ αξίζει να έχει μία δεύτερη ομάδα στη Euroleague, πέρα από την Αρμάνι Μιλάνο. Πέρασε μία πτώση το πρωτάθλημά της, αλλά σιγά σιγά κάνει και πάλι βήματα προόδου.

Μάλιστα η Βίρτους Μπολόνια, η οποία πέρσι απέκτησε τον Μίλος Τεόντοσιτς, έχει βάλει ως ξεκάθαρο στόχο να παίξει σύντομα στη Euroleague. Και στο επικοινωνιακό κομμάτι κάνει ό,τι μπορεί για να πιέσει καταστάσεις.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Μάσιμο Ζανέτι, πήρε θέση για το θέμα, σχολιάζοντας τα εξής: «Η Βίρτους αξίζει να βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Το συζητάμε εδώ και πολύ καιρό. Ήμουν πεπεισμένος πως αυτή τη σεζόν θα είχαμε κερδίσει το δικαίωμα να παίξουμε στο πιο σημαντικό πρωτάθλημα της Ευρώπης. Δεν απελπίζομαι. Παραμένω σίγουρος, έχω ελπίδα.

Οι τίτλοι κερδίζονται μέσα στο γήπεδο. Μέσα μου παραμένω πεπεισμένος ότι θα είχαμε μια πολύ καλή παρουσία στα πλέι οφ.

Ωστόσο δεν μου άρεσαν ορισμένα πράγματα από ορισμένους επαγγελματίες που τόνιζαν την ήττα μας από τη Βενέτσια στο Κύπελλο για έναν πόντο, ενώ στο πρωτάθλημα κερδίσαμε τόσο στην Μπολόνια όσο και στη Βενετία. Επαναλαμβάνω, ο τίτλος πρέπει να απονέμεται στο τέλος όλων των αγώνων. Όπως και στην ποδηλασία, το τελευταίο χιλιόμετρο μετράει».

Η Βίρτους Μπολόνια εποφθαλμιά τη θέση του Παναθηναϊκού στη Euroleague!