ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Μετά την απόκτηση του Μιλουτίνοφ «κλείνει» και Σενγκέλια!

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας φαίνεται να είναι έτοιμη να ανακοινώσει την απόκτηση του Σενγκέλια και μετά την μεταγραφή του Μιλουτίνοφ φαίνεται να βάζει γερές βάσεις για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας της επόμενης σεζόν

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Μετά την απόκτηση του Μιλουτίνοφ «κλείνει» και Σενγκέλια!

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά την ανακοίνωση του Μιλουτίνοφ όπως όλα δείχνουν θα προχωρήσει και στην ανακοίνωση απόκτησης του Σενγκέλια που προσπάθησε και παλαιότερα να τον κάνει δικό της.

Μετά τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναμένεται να προχωρήσει σε ακόμη μια μεταγραφή που θα συζητηθεί! Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έφτασε σε συμφωνία με τον Τορνικέ Σενγκέλια και το μόνο που απομένει είναι οι... ανακοινώσεις.

Ο «Τόκο» Σενγκέλια είχε συμβόλαιο με την Μπασκόνια μέχρι το 2022, αλλά υπήρχε buy-out στο συμβόλαιό του για 1,5 εκ. ευρώ. Ο Γεωργιανός έκανε εξαιρετική χρονιά στην Euroleague με μέσους όρους 15,9 πόντων, 5,6 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ ανά αγώνα και αναμένεται να λάβει 6 εκ. ευρώ για τα επόμενα 3 χρόνια.

H πρωταθλήτρια Euroleague 2019 ενισχύεται ακόμη περισσότερο στη ρακέτα, έχοντας αποχαιρετήσει τους Κάιλ Χάινς και Κώστας Κουφό.