Ολυμπιακός: Πάει δανεικός ο Κόνιαρης

Ο Αντώνης Κόνιαρης αναμένεται να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, ώστε να βρει ομάδα όπου θα έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Ολυμπιακός: Πάει δανεικός ο Κόνιαρης

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε πρόσφατα πολύωρη συνάντηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, συζητώντας τόσο για τη στελέχωση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν όσο και για το υπάρχον έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και η περίπτωση του Αντώνη Κόνιαρη, ο οποίος ήρθε πέρσι στους Πειραιώτες. Στην τρέχουσα σεζόν στην Eυρωλίγκα είχε κατά μέσο όρο 13,2 λεπτά συμμετοχής, με 3,4 πόντους (30,8% δίποντα, 41,7% τρίποντα, 83,3% βολές), 1,4 ασίστ και 1,4 ριμπάουντ.

Κόνιαρης: Η πρώτη φορά στη Euroleague, ο δανεισμός και τα καλύτερά του (vid)

Καλός αμυντικός, εξαιρετικός στην πίεση πάνω στην μπάλα, βελτίωσε το περιφερειακό σουτ, αλλά ορισμένες φορές έδειχνε να έχει έλλειψη αυτοπεποίθησης στην επίθεση. Με την έλευση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, την προφορική συμφωνία που υπάρχει με τον Κώστα Σλούκα, συν την επιθυμία για ενίσχυση της ομάδας με έναν αθλητικό γκαρντ (ενώ ας μην ξεχνάμε την ηγετική φυσιογνωμία του Βασίλη Σπανούλη), όπως γίνεται αντιληπτό, δημιουργείται συμφόρηση στους γκαρντ.

Με τον Αντώνη Κόνιαρη, λοιπόν, έχουμε εξέλιξη. Στον Πειραιά αποφασίστηκε ο παίκτης να παραχωρηθεί δανεικός σε άλλη ομάδα, στην οποία και θα έχει ενεργό ρόλο. Μάλιστα αυτό δεν αποτελεί μόνο επιθυμία του Γιώργου Μπαρτζώκα και της διοίκησης αλλά και του ίδιου του αθλητή, ο οποίος πρόσφατα τόνισε στους «ερυθρόλευκους» ότι θα προτιμούσε να συνεχίσει σε έναν σύλλογο όπου θα είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ παίκτη και ομάδας, απλώς αποφασίστηκε πως το καλύτερο και για τις δύο πλευρές θα ήταν να παραχωρηθεί δανεικός ο 24χρονος γκαρντ. Ήδη υπάρχουν ομάδες από το εξωτερικό (ενδεχομένως να έρθουν προτάσεις και από την Ελλάδα) που ενδιαφέρονται για τον αθλητή, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» έως και το 2022.