Ολυμπιακός: Ο αθλητικός γκαρντ στο «παζλ» του Μπαρτζώκα

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να ταιριάξει έναν αθλητικό γκαρντ δίπλα στον Κώστα Σλούκα, πέρα από τους Βασίλη Σπανούλη και Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Ολυμπιακός: Ο αθλητικός γκαρντ στο «παζλ» του Μπαρτζώκα

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε ξεκαθαρίσει στη διοίκηση του Ολυμπιακού την επιθυμία του να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας με ποιότητα και εμπειρία, καθώς φάνηκε αποδυναμωμένη στη σεζόν που πέρασε.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Κώστα Σλούκα, τον οποίο ήθελε διακαώς ο Έλληνας τεχνικός και με αυτόν τον τρόπο (τουλάχιστον ανεπισήμως) έχει βρεθεί ο πρωτοκλασάτος πλέι μέικερ για να ηγηθεί της προσπάθειας.

Το θέμα όμως είναι να υπάρξει και ένας αξιόλογος γκαρντ ώστε να παίξει δίπλα του, πέρα από τους Βασίλη Σπανούλη και Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Ο Σλούκας είναι εξαιρετικός πασέρ, έχει έφεση στις ασίστ, στην οργάνωση του παιχνιδιού, ενώ μπορεί να δώσει λύσεις και στην επίθεση, διαθέτοντας αξιόπιστο τρίποντο, σουτ από μέση απόσταση, ενώ είναι ικανότατος και στις διεισδύσεις.

Δεν φημίζεται όμως για τη σκληράδα του στην άμυνα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας λοιπόν θέλει να κολλήσει δίπλα του έναν καλό γκαρντ με αθλητικά προσόντα, διαθέτοντας έφεση στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Μία... ασπίδα δίπλα στον Έλληνα διεθνή γκαρντ...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο σημερινό (13/6) «ΦΩΣ» με ένα κλικ!