Βατούτιν: «Ο Χάινς ήταν απρόσμενη απώλεια για την ΤΣΣΚΑ»

Ο Αντρέι Βατούτιν ρωτήθηκε για την ξαφνική αποχώρηση του Κάιλ Χάινς από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για την οποία παραδέχτηκε πως ήταν απρόσμενη. Το σχόλιό του για τον παίκτη που ανήκει πλέον στην Αρμάνι Μιλάνο. 

Βατούτιν: «Ο Χάινς ήταν απρόσμενη απώλεια για την ΤΣΣΚΑ»

Ύστερα από επτά χρόνια παρουσίας του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2013-20), με την οποία κατέκτησε δύο Euroleague (2016, 2019), ο Κάιλ Χάινς αποχώρησε από τη ρωσική ομάδα. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα ήταν και ο αρχηγός του συλλόγου.

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, ρωτήθηκε για το ξαφνικό «διαζύγιο» με τον Χάινς, για το οποίο επεσήμανε πως δεν περίμενε κανείς: «Στα επτά χρόνια που έμεινε στην ΤΣΣΚΑ, ο Χάινς κέρδισε το δικαίωμα να λάβει οποιαδήποτε απόφαση θέλει με βάση τον χαρακτήρα, το παιχνίδι και τη συμπεριφορά του. Δεν υπάρχουν άσχημα συναισθήματα λοιπόν, αλλά ήταν μία απρόσμενη απώλεια για εμάς. Του προσφέραμε νέο συμβόλαιο, αλλά η απόφασή του δεν ήταν κάτι που περιμέναμε εμείς και οι συμπαίκτες του».

Ο Κάιλ Χάινς υπέγραψε συμβόλαιο με την Αρμάνι Μιλάνο και στην ιταλική πόλη θα συναντήσει και πάλι τον τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Χρήστο Σταυρόπουλο, με τον οποίο συνεργάστηκε στον Ολυμπιακό.

Αρμάνι Μιλάνο: Μετά τον Ντιλέινι ανακοίνωσε και τον Χάινς

H ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποχαιρέτησε τον Χάινς: «Ευχαριστούμε αρχηγέ, ευχαριστούμε πρωταθλητή» (vid)