Παρτιζάν: «Έτοιμοι αν φύγει ο Παναθηναϊκός από τη Euroleague»

Έτοιμη να συμμετέχει στη Euroleague την επόμενη σεζόν, εφόσον φυσικά αποχωρήσει ο Παναθηναϊκός, είναι η Παρτιζάν, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρός της Όστογια Μιχαΐλοβιτς.

Παρτιζάν: «Έτοιμοι αν φύγει ο Παναθηναϊκός από τη Euroleague»

Σε καμία περίπτωση δεν θέλει να μπει ανάμεσα στην κόντρα της Euroleague με τον Παναθηναϊκό η Παρτιζάν, όπως ξεκαθάρισε ο Όστογια Μιχαΐλοβιτς. Ο πρόεδρος της σερβικής ομάδας τόνισε πως ο σύλλογος του Βελιγραδίου παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και πως εάν οι «πράσινοι» αποχωρήσουν τελικά, τότε η Παρτιζάν θα είναι έτοιμη για τη συμμετοχή της στη διοργάνωση.

Αποχωρεί ο Παναθηναϊκός από τη Euroleague - H επιστολή στον Μπερτομέου

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά στο «Sport Klub»: «Είναι μία αμήχανη στιγμή και η Παρτιζάν δεν πρόκειται να σταθεί ανάμεσα στην Ευρωλίγκα και στον Παναθηναϊκό. Ας λύσουν εκείνοι το πρόβλημά τους πρώτα και όταν γίνει αυτό, τότε θα δούμε τα υπόλοιπα».

Αποχώρηση Παναθηναϊκού από Euroleague - Πρέπει να πληρώσει ρήτρα ύψους 10.000.000 ευρώ

Στη συνέχεια υπογράμμισε: «Σε επιστολή που στείλαμε στον Τζόρντι Μπερτομέου είχαμε εκφράσει την πρόθεση της Παρτιζάν που είναι η συμμετοχή στην Ευρωλίγκα. Αυτό δεν είναι κάτι που αμφισβητείται. Είμαστε έτοιμοι. Το έχουμε πει πολλές φορές και δεν έχει αλλάξει κάτι».