Ολυμπιακός: O «μπόμπερ» Βεζένκοφ μέτρησε 98/103 τρίποντα (vid)

Ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, μέτρησε 98/103 τρίποντα (!) σε ατομική προπόνηση που έκανε στη Βουλγαρία. Δείτε σε video το εκπληκτικό ρεσιτάλ από τον φόργουορντ των Πειραιωτών. 

Ολυμπιακός: O «μπόμπερ» Βεζένκοφ μέτρησε 98/103 τρίποντα (vid)

Το όνομα του Σάσα Βεζένκοφ ήδη μας απασχολεί, καθώς ο φόργουορντ του Ολυμπιακού μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε δημόσια πως επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα, οι "ερυθρόλευκοι" θα του κάνουν πρόταση ανανέωσης, αλλά έχουν σκοπό να του καταθέσουν μία πρόταση με σχεδόν τα ίδια χρήματα. Το αν θα συνεχίσει, λοιπόν, εξαρτάται καθαρά από τον ίδιο τον Βούλγαρο διεθνή, ο οποίος στο παρελθόν έπαιξε και στη Μπαρτσελόνα.

Ο Σάσα Βεζένκοφ, λοιπόν, ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται στη Βουλγαρία, έχει αρχίσει τις τελευταίες μέρες ατομικές προπονήσεις. Ο 25χρονος πάουερ-φόργουορντ, δουλεύει συνεχώς το περιφερειακό του σουτ, επιθυμώντας να το βελτιώσει. Φέτος, μάλιστα, μέτρησε στην EuroLeague 28/61 σουτ (45.9%) πίσω από τα 6.75 μέτρα.

Σε πρόσφατη ατομική προπόνηση, όμως, που έκανε στη Βουλγαρία, ο Σάσα Βεζένκοφ πήρε... φωτιά. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού μέτρησε 98/103 τρίποντα!

Μπαρτζώκας: «Ελπίζουμε να μείνει ο Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός, ο Γκιλ και ο Βεζένκοφ