Βατούτιν: «Ο Χάινς μάς ενημέρωσε πως θέλει να φύγει - Έψαχνε νέα πρόκληση στην καριέρα του»

Ο Αντρέι Βατούτιν παραδέχθηκε δημόσια πως ο Κάιλ Χάινς αποχώρησε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την Αρμάνι Μιλάνο. Αποκάλυψε τον τρόπο που ο Αμερικανός σέντερ εξέφρασε την επιθυμία του να φύγει.

Βατούτιν: «Ο Χάινς μάς ενημέρωσε πως θέλει να φύγει - Έψαχνε νέα πρόκληση στην καριέρα του»

Ύστερα από επτά πετυχημένα χρόνια παρουσίας του στη Μόσχα, κατακτώντας με την ΤΣΣΚΑ δύο πρωταθλήματα Ευρώπης (2016, 2019), ο Κάιλ Χάινς αποφάσισε να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του. Ο Αμερικανός σέντερ επέλεξε να σπάσει το συμβόλαιό του με τους Ρώσους, καθώς βρήκε νέα πρόκληση στην ομάδα της Αρμάνι Μιλάνο.

Χάινς: Φεύγει από την ΤΣΣΚΑ και πάει Αρμάνι Μιλάνο

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, παραδέχθηκε το γεγονός λέγοντας τα εξής: «Πρέπει να πω με μεγάλη λύπη ότι τα ρεπορτάζ για την αποχώρηση του Κάιλ από την ΤΣΣΚΑ είναι αληθή.

Ο Κάιλ με κάλεσε, πήρε τον προπονητή και πολλούς ακόμα στην ομάδα σήμερα το πρωί. Ενημέρωσε τους συμπαίκτες του πως ήθελε μια νέα πρόκληση. Ήθελε να αλλάξει το περιβάλλον του ύστερα από επτά επιτυχημένα χρόνια στη Μόσχα.

Το συμβόλαιό του ήταν μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Όμως υπήρχε η δυνατότητα να αποχωρήσει για ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό. Φυσικά, είναι άσχημα τα νέα για εμάς. Θέλαμε να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας μαζί του. Ωστόσο η απόφαση του παίκτη δεν άλλαξε.

Καταλαβαίνουμε και σεβόμαστε τα "θέλω" ενός ανθρώπου που έδωσε τόσα πολλά στην ΤΣΣΚΑ, πέτυχε σπουδαία πράγματα και έγινε φίλος όλων μας. Ευχόμαστε σε εκείνον και στην οικογένειά του να έχουν υγεία και επιτυχίες στο νέο μέρος όπου θα πάνε. Η ομάδα και ο ατζέντης του θα φτιάξουν τα απαραίτητα χαρτιά και μετά θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις».