Απάντησε στον Μάλκοβιτς η Ζενίτ

Μέσω του τζένεραλ μάνατζέρ της η Ζενίτ απάντησε στον Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, ο οποίος είχε εκφράσει την απορία του για τη συμμετοχή των Ρώσων στη Euroleague.

Απάντησε στον Μάλκοβιτς η Ζενίτ

Προ ολίγων ημερών ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση της Euroleague να διεξαχθεί η επόμενη χρονιά με τη συμμετοχή των τωρινών 18 ομάδων.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Σερβικής Ολυμπιακής Επιτροπής επιτέθηκε στον Τζόρντι Μπερτομέου, λέγοντας ότι ομάδες όπως η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης δεν προσφέρουν κάτι αξιόλογο στο μπάσκετ και πως θα ήταν προτιμότερο να πάρει τη θέση της η Παρτιζάν Βελιγραδίου ή η Βίρτους Μπολόνια.

Χαρακτηριστικά είχε δηλώσει: «Οι άνθρωποι της Euroleague λένε ότι δεν υπάρχουν δώρα στη διοργάνωσή τους και θέλω να τους κάνω την εξής ερώτηση: τι έχει κάνει περισσότερο η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης από την Παρτιζάν; Απλώς έχει την Gazprom. Αν αυτό δεν είναι δώρο, τότε τι είναι; Θα έπρεπε να κάνουν μια κίνηση καλής θέλησης και να προσφέρουν δύο θέσεις την επόμενη σεζόν στις δύο καλύτερες ομάδες του Eurocup, την Παρτιζάν και τη Βίρτους Μπολόνια».

Από την πλευρά τους οι Ρώσοι απάντησαν στον πρώην προπονητή μέσω του τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, ο οποίος υποστήριξε: «Αγαπητέ Μπόζινταρ, σε προσκαλώ στην Αγία Πετρούπολη για να δεις τι κάνει η Ζενίτ για το ευρωπαϊκό μπάσκετ και ποια είναι τα δώρα που κάνει η Gazprom στην πόλη και στον αθλητισμό. Είμαστε πάντα χαρούμενοι να βλέπουμε τους αδελφούς μας από τη Σερβία».