«Προτάθηκε ο Ντένμον στον Ολυμπιακό»

Ο τέως γκαρντ του Παναθηναϊκού Μάρκους Ντένμον έχει προταθεί στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δημοσίευμα ιταλικής ιστοσελίδας.

«Προτάθηκε ο Ντένμον στον Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός είναι σε φάση διαμόρφωσης του ρόστερ του για τη σεζόν 2020-21, καθώς η τρέχουσα έληξε άδοξα τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Εuroleague.

H ιστοσελίδα basketinside.com έγραψε ότι ο τέως γκαρντ του Παναθηναϊκού Μάρκους Ντένμον έχει προταθεί στη Βίρτους Μπολόνια αλλά και στον Ολυμπιακό.

Η Βίρτους Μπολόνια των Μίλος Τεόντοσιτς και Σάσα Τζόρτζεβιτς έχει ανακάμψει αγωνιστικά τα τελευταία χρόνια και δεν έχει κρύψει ότι μεγάλος στόχος της είναι να επιστρέψει στη Euroleague.

Μάλιστα φέτος είχε στόχο να κατακτήσει το Eurocup για να λάβει μέρος στην κορυφαία διοργάνωση. Από τη στιγμή όμως που η Euroleague σταμάτησε, τα σχέδιά της «ναυάγησαν».

Ωστόσο κινείται δραστήρια για την ενίσχυσή της ενόψει της νέας σεζόν. Προτεραιότητά της είναι ένας γκαρντ και όπως ανέφερε η basketinside.com «ο Μάρκους Ντένμον προτάθηκε από τον ατζέντη στη Βίρτους καθώς και στον Ολυμπιακό».

Ο πρώην παίκτης της Μπρίντιζι και του Παναθηναϊκού παίζει από το 2018 στους Zεγιάνγκ Γκόλντεν Μπουλς στην Κίνα, αλλά η πρόθεσή του είναι να επιστρέψει σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ατζέντης του Ντένμον είναι ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο οποίος εκπροσωπεί και τον Βασίλη Σπανούλη.

Τη σεζόν 2017-18 ο Μάρκους Ντένμον στην Ευρωλίγκα αγωνίστηκε με τον Παναθηναϊκό σε 28 παιχνίδια, έχοντας κατά μέσο όρο 5,6 πόντους, 0,8 ριμπάουντ και 1 ασίστ.