«Mundo Deportivo»: Συμφωνία Καλάθη - Μπαρτσελόνα για 3 χρόνια

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Mundo Deportivo», η νέα βελτιωμένη πρόταση της Μπαρτσελόνα στον Νικ Καλάθη οδηγεί σε οριστική συμφωνία των δύο πλευρών.

«Mundo Deportivo»: Συμφωνία Καλάθη - Μπαρτσελόνα για 3 χρόνια

Ο Νικ Καλάθης είναι πιο κοντά από ποτέ στην Μπαρτσελόνα, μετά τη βελτιωμένη πρόταση των «μπλαουγκράνα» για εγγυημένο τριετές συμβόλαιο ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Δημοσίευμα της «Mundo Deportivo» αποκαλύπτει μάλιστα ότι ο Έλληνας άσος θα είχε υπογράψει με την ομάδα της Βαρκελώνης αν δεν υπήρχε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

Πάντως το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι η λύση της συνεργασίας του Καλάθη με τους «πράσινους» δεν θα αποτελέσει πρόβλημα, αφού «ο ελληνικός σύλλογος δεν έχει τη δυνατότητα να αποπληρώσει το συμβόλαιό του για τη νέα σεζον (2,2 εκατ.) και του οφείλει πολλά χρήματα».

Η «Mundo Deportivo» κάνει λόγο και για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού (χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο από την πλευρά του Πειραιά) για την περίπτωση Καλάθη, όπως επίσης και των ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Αναντολού Εφές και Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι Καλάθης θα καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Μάλκολμ Ντιλέινι, αν και οι δύο παίκτες έχουν αρκετά διαφορετικά χαρακτηριστικά.