Τέλος από τον Ερυθρό Αστέρα ο Σάκοτα

Παρελθόν αποτελεί ο Ντράγκαν Σάκοτα από τον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα.

Τέλος από τον Ερυθρό Αστέρα ο Σάκοτα

Ο Ντράγκαν Σάκοτα θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ερυθρό Αστέρα, παρόλο που κατά το χρονικό διάστημα που βρέθηκε στον πάγκο της σερβικής ομάδας όλοι έμειναν ικανοποιημένοι από τη δουλειά του. Το «διαζύγιο» δεν ήρθε για αγωνιστικούς λόγους αλλά για πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο έμπειρος τεχνικός.

Κάποια προβλήματα υγείας δεν επιτρέπουν στον Σάκοτα να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Ερυθρού Αστέρα. Αυτό αποκάλυψε η σερβική ιστοσελίδα kurir. Η ομάδα του Βελιγραδίου βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή, λίγες ημέρες αφού εξασφάλισε τη συμμετοχή της στη Euroleague της επόμενης σεζόν, λόγω της απόφασης της διοργανώτριας αρχής να συμμετάσχουν οι ίδιες δεκαοκτώ ομάδες με φέτος και στο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Ο λόγος για τον οποίο ο Ερυθρός Αστέρας και o Ντράγκαν Σάκοτα λύνουν τη συνεργασία τους δεν αφορά το μπάσκετ. Απεναντίας, στον σύλλογο έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δουλειά και τα αποτελέσματα που έφερε ο κόουτς. Κάποια προβλήματα υγείας, εξαιτίας των οποίων ο Σάκοτα δεν μπορεί να ταξιδέψει σε εκτός έδρας παιχνίδια, οδήγησαν στην ανάγκη για αναζήτηση νέου προπονητή.