Ο Ολυμπιακός συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις!

Η σεζόν στην Euroleague μπορεί να έβαλε τέλος, αλλά στον Ολυμπιακό οι προπονήσεις θα συνεχιστούν.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις!

Θα περίμενε κανείς πως από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η σεζόν στην Euroleague και οι ομάδες-μέτοχοι ψήφισαν (πλην του Παναθηναϊκού) να διακοπεί οριστικά, πως στον Ολυμπιακό αυτόματα θα έπαυαν οι προπονήσεις της ομάδας, από τη στιγμή που δεν θα ακολουθήσει αγωνιστική δραστηριότητα. Δεν είναι έτσι όμως τα πράγματα…

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν -και θα εξακολουθήσουν- κανονικά τις προπονήσεις τους στο ΣΕΦ και όπως φαίνεται, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού σκέφτονται να συνεχίσουν το πρόγραμμα αυτό μέχρι και τέλος Ιουνίου.

Αυτό που τους νοιάζει, είναι να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση οι παίκτες, ιδίως μετά τη δίμηνη απραξία και την καραντίνα εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Το να τους άφηναν και πάλι ελεύθερους μόνο κακό θα έκανε στη σωματική τους κατάσταση, πόσο μάλλον από τη στιγμή που για ορισμένους, δεν υπάρχουν και υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες. Το καλοκαίρι «άδειασε» από διοργανώσεις, καθώς μετατέθηκαν για το επόμενο τόσο το προ-Ολυμπιακό τουρνουά όσο και οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Η δουλειά θα συνεχιστεί λοιπόν στο ΣΕΦ, υπό την εποπτεία και τον έλεγχο των Αντρέα Γκατζούλη και Μιχάλη Καλαβρού. Είναι άλλωστε κάτι που επιθυμούσαν και οι ίδιοι οι παίκτες, καθώς ο χρόνος που έκατσαν ήταν πολύς και τους άφησε αρκετά πίσω.