Το σχόλιο του Μπερτομέου για τη διαφωνία με Γιαννακόπουλο

Ο Τζόρντι Μπερτομέου αναφέρθηκε στη διαφωνία του Παναθηναϊκού διά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Το σχόλιο του Μπερτομέου για τη διαφωνία με Γιαννακόπουλο

Συνέντευξη Τύπου, όπως είχε προαναγγελθεί, έδωσε ο Τζόρντι Μπερτομέου, όπου μίλησε για την απόφαση της οριστικής διακοπής που έλαβαν οι ομάδες, ενώ ρωτήθηκε και για τη στάση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τη διαφωνία που είχε.

Ο ισχυρός άνδρας της Euroleague εξήγησε: «Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν εξέφρασε προβληματισμό και αντίθεση για τη φερεγγυότητα και την οικονομική διαφάνεια της Euroleague. Απλώς εξέφρασε τις σκέψεις του και θέλησε να ενημερωθεί για τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας τη νέα σεζόν. Οι ομάδες πιστεύουν ότι το πιο σημαντικό είναι να εξασφαλιστεί η ασφάλεια και η υγεία των παικτών, αυτό ήταν το βασικό θέμα.

Θα έχουμε χρόνο να συζητήσουμε το οικονομικό κομμάτι της διοργάνωσης και τις συνέπειες. Σήμερα όμως δεν ήταν το βασικό ζητούμενο. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε τις σκέψεις του για αυτό το θέμα αλλά μέχρι εκεί».

Ερωτηθείς αν κάποια ομάδα, ύστερα από τις εξελίξεις, σκέφτεται να αποχωρήσει, ο Μπερτομέου είπε: «Είναι νωρίς ακόμη να ξέρουμε πόσο θα επηρεαστούν οικονομικά οι ομάδες από τον κορονοϊό. Ξεκινήσαμε να συμβουλεύουμε τις ομάδες σχετικά με το εμπορικό κομμάτι. Καμία ομάδα δεν σκέφτεται να φύγει από τη Euroleague. Καμία ομάδα δεν εξέφρασε τέτοια επιθυμία! Το πιο σημαντικό είναι πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι την επόμενη σεζόν. Καμία ομάδα δεν εξέφρασε ενδιαφέρον να αποχωρήσει».