Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αποχώρησε ο Ταρίκ Μπλακ

Παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό της Μακάμπι Τελ Αβίβ αποτελεί ο Ταρίκ Μπλακ με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να ανακοινώνει την αποδέσμευση του Αμερικανού σέντερ. 

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αποχώρησε ο Ταρίκ Μπλακ

Η θητεία του Ταρίκ Μπλακ στην Μακάμπι Τελ Αβίβ ολοκληρώθηκε με την ομάδα από το Ισραήλ να ανακοινώνει την αποχώρηση του Αμερικανού σέντερ από το συγκρότημα του Γιάννη Σφαιρόπουλου το απόγευμα του Σαββάτου (23/5).

Ο Αμερικανός ψηλός ταλαιπωρήθηκε φέτος από έναν σοβαρό τραυματισμό και έπαιξε σε μόλις 11 αγώνες αγώνες της EuroLeague, με μέσους όρους 9.1 πόντων και 4.8 ριμπάουντ ανά 19:40 συμμετοχής.

Ο Μπλακ έπαιξε κατά σειρά στους Ρόκετς και τους Λέικερς πριν έρθει στην Ευρώπη και τη σεζόν 2018/19 έδειξε τι πραγματικά μπορεί να κάνει καθώς είχε 11 πόντους από 70% στο δίποντο και 68% στις βολές, μαζί με 5.4 ριμπάουντ και 13.8 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 21:30 σε 26 αγώνες με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο ίδιος μετά το "διαζύγιο" με την ομάδα του Λαού, τόνισε σε δήλωσή του: "Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες, τους παράγοντες, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς γι' αυτό το υπέροχο διάστημα στο Τελ Αβίβ. Πάμε Μακάμπι".