Παναθηναϊκός: Λορέντζο Μπράουν και Λάνγκστον Χολ για το κενό του Καλάθη

Στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Λορέντζο Μπράουν. Στο στόχαστρο για μπακ απ ο Λάνγκστον Χολ.  

Παναθηναϊκός: Λορέντζο Μπράουν και Λάνγκστον Χολ για το κενό του Καλάθη

Μετά την πολυήμερη νηνεμία στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού, φαίνεται να κινείται κάτι μεταγραφικά… Οι «πράσινοι», οι οποίοι θα προχωρήσουν με τον Γιώργο Βόβορα στο τιμόνι της ομάδας, σύμφωνα με το eurohoops.net βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Λορέντζο Μπράουν και τον Λάνγκστον Χολ.

Ο Μπράουν είχε μία πάρα πολύ καλή χρονιά στη Euroleague με τον Ερυθρό Αστέρα έχοντας 12,3 πόντους, 4,6 ασίστ και 1,1 κλέψιμο, ενώ ο Χολ είχε πολύ καλές παρουσίες με τον Προμηθέα Πάτρας τα τελευταία δύο χρόνια. Στην Basket League είχε 9,5 πόντους, 2,6 ριμπάουντ, 6,2 ασίστ και 1,9 λάθη, ενώ στο Eurocup είχε 11,4 πόντους, 2,3 ριμπάουντ, 5,7 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2,5 λάθη κατά μέσο όρο.

Θεωρείται δύσκολο ως απίθανο ο Νικ Καλάθης να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και φαίνεται πως οι «πράσινοι» κάνουν ήδη τα πλάνα τους για ενίσχυση στους γκαρντ.

Ο αρχηγός των «πράσινων» άλλωστε ήταν στην Αθήνα, ωστόσο έφυγε και πάλι για τις ΗΠΑ, σε μία κίνηση που ερμηνεύτηκε ως εκνευρισμός για τις μειώσεις που θα λάβουν χώρα στις τάξεις του Παναθηναϊκού.