Mundo Deportivo: «Βασικός αντικαταστάτης του Ντιλέινι ο Καλάθης- Ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός»

Δημοσίευμα της Mundo Deportivo που επικαλείται τρεις διαφορετικές πηγές αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα θέλει τον Νικ Καλάθη για αντικαταστάτη του Μάλκολμ Ντιλέινι- Αποφασισμένος να φύγει από Παναθηναϊκό, καθώς του οφείλονται και χρήματα. 

Mundo Deportivo: «Βασικός αντικαταστάτης του Ντιλέινι ο Καλάθης- Ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός»

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα αναφορικά με το μέλλον του Νικ Καλάθη, ενώ όπως αναμενόταν με την απόφασή του να μη συνεχίσει στη Μπαρτσελόνα, ο Μάλκολμ Ντιλέινι έχει πυροδοτήσει ένα ντόμινο εξελίξεων.

Σύμφωνα με τον Χοσέ Ιγνάσιο Χουγιέτ της καταλανικής Mundo Deportivo ο οποίος επικαλείται τρεις ξεχωριστές πηγές, ο Νικ Καλάθης αποτελεί τον βασικό στόχο της Μπαρτσελόνα για τον αντικαταστάτη του Μάλκολμ Ντιλέινι.

Το δημοσίευμα τονίζει χαρακτηριστικά μάλιστα "Η αποχώρηση του Ελληνοαμερικανού είναι θέμα χρόνου, αφού ο παίκτης είναι αποφασισμένος να φύγει, όχι μόνο λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης των "πρασίνων", αλλά και λόγω των χρημάτων που του οφείλονται".

Όπως αναφέρει βέβαια, μεταξύ των ομάδων που εξετάζουν τον Καλάθη- ο οποίος έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τον Παναθηναϊκό, αλλά απ’ ότι φαίνεται δύσκολα θα μείνει μετά τις μειώσεις που ετοιμάζονται στους «πράσινους»- σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, είναι και ο Ολυμπιακός.

H Mundo Deportivo μάλιστα τονίζει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα εξοικονομήσουν αρκετά χρήματα από την αποχώρηση του Νίκολα Μιλουτίνοφ ενώ βρίσκονται σε πολύ καλύτερη οικονομική κατάσταση από τον «αιώνιο» αντίπαλο τους.

Ο Καλάθης φαίνεται πως βρίσκεται στη λίστα αρκετών ομάδων με την Mundo να τονίζει πως Ρεάλ, ΤΣΣΚΑ, Ζενίτ, Εφές και Αρμάνι, θα έβλεπαν με πολύ καλό μάτι την περίπτωση του.