Ο Ολυμπιακός με τετραπλή παρουσία στα 20 κορυφαία μπλοκ της δεκαετίας αλά... ΛεΜπρόν Τζέιμς (vid)

Η EuroLeague ξεχώρισε τα 20 κορυφαία μπλοκ αλά... ΛεΜπρόν Τζέιμς και στην κατηγορία βρίσκεται τέσσερις φορές ο Ολυμπιακός. Η τάπα του Ματ Λοτζέσκι στη Βαρκελώνη, το επιβλητικό μπλοκ του Τζόι Ντόρσεϊ και όχι μόνο.

Ο Ολυμπιακός με τετραπλή παρουσία στα 20 κορυφαία μπλοκ της δεκαετίας αλά... ΛεΜπρόν Τζέιμς (vid)

Με αφορμή την ιστορική τάπα του ΛεΜπρόν Τζέιμς με το Κλίβελαντ στο Game 7 των τελικών με τους Ουόριορς το 2016, έχοντας για θύμα τον Ιγκουοντάλα, η Ευρωλίγκα ξεχώρισε τις δικές της παρόμοιες τάπες που η μπάλα κολλάει στο ταμπλό!

Η Ευρωλίγκα επέλεξε τις Top-20 τέτοιες τάπες της δεκαετίας, με τον Ολυμπιακό να έχει τετραπλή παρουσία! Στο Νο2 είναι ο Τζόι Ντόρσεϊ κόντρα στη Σιένα με τον Τερέλ ΜακΙντάιρ, στο Νο9 ο Ματ Λοτζέσκι σε αγώνα με την Μπαρτσελόνα και τον Μπραντ Όλεσον, στο Νο10 ο Νίκολα Μιλουτίνοφ απέναντι στην Μπασκόνια εις βάρος του Άνταμ Χάνγκα και στο Νο16 ο Μπράιαντ Ντάνστον σταμάτησε τον Λούκα Ζόριτς σε αγώνα με την Φενέρ στο ΣΕΦ!

Στην κορυφή ο πρώην σέντερ των Πειραιωτών, Κάιλ Χάινς, με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ σε αγώνα με την Μπουντιβέλνικ, όπου σταμάτησε διαδοχικά δύο αντιπάλους του.