Ολυμπιακός: To «πεταχτάρι» του Πρίντεζη που τρέλανε την Ευρώπη σε 5 διαφορές γλώσσες (vid)

Δείτε και ακούστε σε ελληνική, τουρκική, αγγλική, ισπανική, ρωσική και ιταλική περιγραφή, το ιστορικό «πεταχτάρι» του Γιώργου Πρίντεζη στον τελικό του 2012 στην Πόλη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Το καλάθι της ζωής του.

Ολυμπιακός: To «πεταχτάρι» του Πρίντεζη που τρέλανε την Ευρώπη σε 5 διαφορές γλώσσες (vid)

Στον τελικό του 2012 στο Final Four της Κωνσταντινούπολης, ο Γιώργος Πρίντεζης σημείωσε το καλάθι της ζωής του, ύστερα από την έξοχη ασίστ του Βασίλη Σπανούλη. Εκείνο το ιστορικό «πεταχτάρι», με το οποίο ολοκληρώθηκε η συγκλονιστική ανατροπή που έκανε ο Ολυμπιακός, κατορθώνοντας να νικήσει την πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ Μόσχας με σκορ 61-62.

Ολυμπιακός: Άφησαν εποχή - Ήταν ομάδα-θρύλος και παικταράδων!

To συγκεκριμένο σουτ, μάλιστα, χαρακτηρίστηκε ως το κορυφαίο καλάθι της δεκαετίας στην EuroLeague και αποτελεί ιστορικό highlight όχι μόνο για την ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά και για τη διοργάνωση.

Euroleague: Σπανούλης, Πρίντεζης και Χάινς μιλούν για το Έπος της Πόλης (vid)

Θυμηθείτε σε ένα χαρακτηριστικό video το πως μετέδωσαν οι ξένοι σχολιαστές την επίμαχη φάση. Η περιγραφή του καλαθιού του Γιώργου Πρίντεζη, σε ελληνικά, τουρκικά, ισπανικά, ρωσικά και ιταλικά, με τους δημοσιογράφους που κάλυπταν το γεγονός να μην μπορούν να συγκρατηθούν από τη συναρπαστική εξέλιξη που πήρε το ματς. Το σουτ που επανέφερε τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης ύστερα από 15 χρόνια.

Ο Ολυμπιακός Πρωταθλητής Ευρώπης το 2012 στην Πόλη: Το θαύμα των θαυμάτων!

H αναγέννηση του Πρίντεζη, επανεκκίνησε τον Ολυμπιακό