Euroleague: Σπανούλης, Πρίντεζης και Χάινς μιλούν για το Έπος της Πόλης (vid)

Η Euroleague πρόβαλε τον τελικό της Κωνσταντινούπολης του 2012, με την συγκλονιστική ανατροπή του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ (62-61) και οι Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης και Κάιλ Χάινς... θυμούνται

Euroleague: Σπανούλης, Πρίντεζης και Χάινς μιλούν για το Έπος της Πόλης (vid)

Η Euroleague πρόβαλε τον τελικό της Κωνσταντινούπολης του 2012, με την συγκλονιστική ανατροπή του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ (62-61) και η διοργανώτρια αρχή είχε φροντίσει να μιλήσει με τους αρχηγούς Βασίλη ΣπανούληΓιώργο Πρίντεζη και τον Κάιλ Χάινς. Οι τρεις πρωταγωνιστές στον συγκλονιστικό τελικό της Πόλης θυμούνται…

ΤΣΣΚΑ-Ολυμπιακός 61-62: Δείτε απόψε (20/4) το έπος της Πόλης σε ελεύθερη μετάδοση (live TV)

Ο Βασίλης Σπανούλης ανέφερε...

«Είπα στον Παπανικολάου, ό,τι κι αν κάνει με τις βολές ο Σισκάουσκας, να δώσει γρήγορα πάσα και προσπάθησα να κάνω το καλύτερο για την ομάδα.

Ευτυχώς έδωσα τη μπάλα στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή. Στον Γιώργο για το αγαπημένο του σουτ και ευτυχώς η μπάλα πήγε μέσα.

Ευτυχώς τελείωσε με όμορφο τρόπο για την ομάδα. Πήραμε πάλι τον τίτλο μετά από 15 χρόνια. Ήταν υπέροχο... όλη η σεζόν, όλα τα ταξίδια μέχρι τον τελικό ήταν εκπληκτικά. Όταν σηκώνεις το τρόπαιο, θυμάσαι όλα όσα έζησες μέσα στη χρονιά. Και τα καλά και τα κακά. Το να ανεβαίνεις στην κορυφή της Ευρώπης είναι κάτι το μοναδικό».

Ο Γιώργος Πρίντεζης, σχολίασε...

«Όλοι θυμούνται αυτό το σουτ, έγιναν όμως κι άλλα πολλά πράγματα για να κρατηθούμε στο παιχνίδι.

Θυμάμαι πολλούς παίκτες να παίζουν καλά και να πετυχαίνουν κρίσιμα καλάθια. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα και παλέψαμε μέχρι τέλους. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Ο Κάιλ Χάινς είπε...

«Ο Πρίντεζης πέτυχε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σουτ στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ήταν σαν φινάλε βιβλίου. Σαν να βλέπεις το τέλος μιας ταινίας. Ήταν υπέροχο να είμαι μέλος της ιστορίας, φοβερή εμπειρία».