Ολυμπιακός: Δεν υπάρχει θέμα με Τουπάν!

Ασυναρτησίες από τους Λιθουανούς, καθώς το θέμα με τη FIBA είναι περσινό. Έχει τελειώσει το θέμα με τον Αξέλ Τουπάν. O Oλυμπιακός έρθει σε συμφωνία με τον Γάλλο και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. 

Ολυμπιακός: Δεν υπάρχει θέμα με Τουπάν!

Στην ΚΑΕ Ολυμπιακός απόρησαν με το δημοσίευμα από τη Λιθουανία, το οποίο ανέφερε πως ο Αξέλ Τουπάν διεκδικεί χρήματα από τους Πειραιώτες. «Πρόκειται για ασυναρτησίες αυτά που γράφτηκαν», αναφέρουν οι "ερυθρόλευκοι".

Δημοσίευμα από Λιθουανία: «O Toυπάν ζητάει χρήματα από τον Ολυμπιακό»

Και αυτό καθώς στο ξένο δημοσίευμα δίνεται έμφαση σε ένα γεγονός που έχει τακτοποιηθεί από πέρσι! Το θέμα με τον Αξέλ Τουπάν έχει τελειώσει και δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα.

Οι Πειραιώτες έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Γάλλο φόργουορντ και τον ατζέντη του για την τακτοποίηση των οφειλών προς το πρόσωπό του. Η διοίκηση είναι απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις της και ο αθλητής δεν έχει κανένα παράπονο.

Έξαλλοι στο μεγάλο λιμάνι με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, καθώς δημιούργησε «θέμα» από το πουθενά και χωρίς λόγο...

Η FIBA καθυστέρησε την ανακοίνωση 3 μήνες...

Με ποια αφορμή όμως έγραψαν το συγκεκριμένο άρθρο οι Λιθουανοί; Η αλήθεια είναι πως πριν λίγες ώρες η FIBA έβγαλε 30 αποφάσεις. Μία από αυτές ήταν και η υπόθεση του Αξέλ Τουπάν με τον Ολυμπιακό, η οποία, όμως, έχει λήξει και τακτοποιηθεί από τον Φεβρουάριο!

Μάλιστα, οι Πειραιώτες έχουν και το συγκεκριμένο χαρτί από τότε. Άγνωστος, όμως, ο λόγος που η FIBA ανακοίνωσε το θέμα ύστερα από τρεις μήνες. Διότι από τότε υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και η ομάδα του Πειραιά παρουσιάζεται απόλυτα συνεπής απέναντι στις υποχρεώσεις της προς την πλευρά του Αξέλ Τουπάν.