Δημοσίευμα από Λιθουανία: «O Toυπάν ζητάει χρήματα από τον Ολυμπιακό»

Δημοσίευμα από τη Λιθουανία αναφέρει πως ο Αξέλ Τουπάν ζητάει χρήματα από τον Ολυμπιακό, τα οποία και δεν έχει λάβει, αλλά οι Πειραιώτες έχουν έρθει σε συμφωνία για την αποπληρωμή του. 

Δημοσίευμα από Λιθουανία: «O Toυπάν ζητάει χρήματα από τον Ολυμπιακό»

Δημοσίευμα από τη Λιθουανία, αναφέρει πως ο πρώην παίκτης της Ζαλγκίρις Κάουνας, Αξέλ Τουπάν, ζητάει χρήματα από τον Ολυμπιακό, τα οποία και δεν έχει λάβει.

Ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ ήρθε στον Πειραιά το καλοκαίρι του 2018, όντας επιλογή του Ντέιβιντ Μπλατ, αλλά την άνοιξη του 2019 αποχώρησε, έχοντας έρθει σε... ρήξη τόσο με τον προπονητή του, όσο και με την διοίκηση για το θέμα με τις καθυστερήσεις με τους μισθούς.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το δικαστήρια της FIBA έχει ανακοινώσει πως η ελληνική ομάδα θα έπρεπε να πληρώσει συνολικά στον Γάλλο ένα ποσό κοντά στις 330.000 ευρώ, με τον Αξέλ Τουπάν να συνεχίζει να ζητά χρήματα από την ομάδα του Πειραιά.

Μάλιστα, γίνεται αναφορά στο συμβόλαιο του παίκτη με τον Ολυμπιακό. Στην πρώτη σεζόν θα έπρεπε να λάβει 495.000 ευρώ και τη δεύτερη (2019-20) το κασέ του θα έφτανε στις 588.000 ευρώ. Από το 2019, βέβαια, είναι παίκτης της Μάλαγα.