Euroleague: «Θρύλος του αθλήματος ο Ρενέσες» (vid)

Αφιέρωμα στον προπονητή της Άλμπα Βερολίνου Άιτο Γκαρσία Ρενέσες έκανε η Euroleague η οποία τον χαρακτήρισε «θρύλο του αθλήματος».

Euroleague: «Θρύλος του αθλήματος ο Ρενέσες» (vid)

Focus στον Άιτο Γκαρσία Ρενέσες έκανε η Euroleague η οποία χαρακτήρισε «θρύλο του αθλήματος» τον Ισπανό τεχνικό της Άλμπα Βερολίνου.

Η διοργανώτρια αρχή αναφέρει στο αφιέρωμα που έκανε: «Ένας θρύλος του αθλήματος. Για πάνω από 45 χρόνια στην κορυφή, ο Ρενέσες είναι ένας από τους καλύτερους», ενώ ο 73χρονος προπονητής μιλάει στην κάμερα της Euroleague…

«Κάποιες φορές στην Ισπανία είχαμε το πρόβλημα ότι ονειρευόμασταν πολύ. Εδώ, στην Άλμπα, ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν. Όλοι οι παίκτες και το επιτελείο χαίρονται να βελτιώνονται.

Δεν έχουμε πίεση στην Euroleague, γιατί ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολα. Κάποιες φορές είναι δύσκολο για τους φιλάθλους να καταλάβουν ότι δεν θα νικήσουμε σε κάποια παιχνίδια, αλλά έρχονται στο γήπεδο, βλέπουν ότι παίζουμε με ένταση κι είναι μαζί μας μέχρι το τέλος».

Ο παίκτης του, Μάρτιν Χέρμανσον, υποστήριξε χαρακτηριστικά για τον προπονητή του: «Θυμάμαι την περσινή σεζόν. Πιθανώς έμαθα περισσότερα μαζί του μέσα σε ένα χρόνο, από όσα έχω μάθει σε όλη μου την καριέρα».