Φενέρμπαχτσε: Καζάνι που... βράζει - Στην έξοδο ο Ομπράντοβιτς

Στη Φενέρμπαχτσε έρχεται μεγάλη μείωση στο μπάτζετ, παίκτες και προπονητές είναι μήνες απλήρωτοι και το σενάριο να συνεχίσει στην τουρκική ομάδα ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θεωρείται απίθανο. 

Φενέρμπαχτσε: Καζάνι που... βράζει - Στην έξοδο ο Ομπράντοβιτς

Όλα δείχνουν ότι στη Φενέρμπαχτσε έρχεται τέλος εποχής! Τα οικονομικά δεδομένα θα αλλάξουν στην τουρκική ομάδα. Ύστερα από την υποτίμηση της τουρκικής λίρας, σε συνδυασμό με τον κορονοϊό, αλλά και με την απόφαση του συλλόγου να επενδύσει περισσότερο στο τμήμα ποδοσφαίρου, το μπάτζετ στο μπάσκετ του κλαμπ θα μειωθεί σε μεγάλο βαθμό! Τα μεγάλα συμβόλαια που υπήρχαν τα τελευταία χρόνια... ξεχάστε τα.

Μπορεί οι άνθρωποι του συλλόγου να προσπαθούν με επικοινωνιακά κόλπα να καλμάρουν τους οπαδούς τους και τη φίλαθλη κοινή γνώμη (και καλά κάνουν), διαψεύδοντας σενάρια και καταστάσεις, αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική. Παίκτες και προπονητές είναι αρκετούς μήνες απλήρωτοι, γεγονός που έχει ενοχλήσει τους πρωταγωνιστές, οι οποίοι, θέλοντας να δείξουν σεβασμό στην κατάσταση που επικρατεί με τη φονική πανδημία, δεν έχουν ακόμη αρχίσει τις προσφυγές. Δεν θα αργήσει όμως η στιγμή που αυτό θα γίνει πράξη...

To κλίμα στην ομάδα ήταν ήδη τεταμένο και το γεγονός επηρέασε τη Φενέρ και στο αγωνιστικό κομμάτι. Από ένα σύνολο που τα τελευταία χρόνια διεκδικούσε μία θέση στην πρώτη τριάδα της διοργάνωσης, φέτος βρέθηκε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός οκτάδας! Η ομάδα μοιάζει με καζάνι που... βράζει.

Τούρκοι δημοσιογράφοι αναφέρουν πως το ενδεχόμενο να παραμείνει στη Φενέρμπαχτσε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είναι απίθανο! Με την καριέρα που έχει κάνει ο Σέρβος προπονητής, είναι λογικό να απαιτεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας, όπως και να είναι τουλάχιστον τυπική η διοίκηση απέναντι στις υποχρεώσεις της. Όλα αυτά πλέον δεν υπάρχουν στον επιθυμητό βαθμό, ενώ και ο έμπειρος κόουτς γνωρίζει ότι το μπάτζετ της ομάδας θα μειωθεί αισθητά την ερχόμενη σεζόν. Ας μην ξεχνάμε και την πρόσφατη τοποθέτησή του όταν και... άδειασε τους Τούρκους, τονίζοντας πως δεν του έχει γίνει καμία πρόταση ανανέωσης.

Στην αντεπίθεση ο Ομπράντοβιτς - Άδειασε τους Τούρκους: «Δεν μου έχει γίνει πρόταση»

Η διαφαινόμενη αποχώρηση του Ομπράντοβιτς από τη Φενέρμπαχτσε θα φέρει αλλαγές στην ομάδα. Παράλληλα, είναι δεδομένο πως σε αυτή την περίπτωση ο Κώστας Σλούκας θα επιδιώξει την ελευθερία του, με τον Ολυμπιακό να... καραδοκεί για να τον επαναφέρει στο μεγάλο λιμάνι.