Ρίβερς: «Το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι για το '97...»

Το μήνυμα του Ντέιβιντ Ρίβερς για το πρώτο ευρωπαϊκό του Ολυμπιακού στη Ρώμη το 1997.

Ρίβερς: «Το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι για το '97...»

Ο Ολυμπιακός την Παρασκευή 24 Απριλίου γιόρτασε την 23η επέτειο από την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού του στη Ρώμη το 1997, κερδίζοντας στον τελικό την Μπαρτσελόνα με 73-58.

Ο Ντέιβιντ Ρίβερς ήταν ο πρωταγωνιστής εκείνου του Final Four στην «αιώνια πόλη» και φυσικά δεν έχει ξεχάσει το σπουδαίο εκείνο κατόρθωμα.

Ο άλλοτε γκαρντ των Πειραιωτών έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω facebook, ενθυμούμενος τις σπουδαίες στιγμές που έζησε με τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Γεια σε όλους τους πιστούς υποστηρικτές του Ολυμπιακού σε όλο τον κόσμο. Ελπίζω να είστε όλοι ασφαλείς και υγιείς σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Θυμόμαστε το υπέροχο επίτευγμα που πετύχαμε αυτή την ημέρα κερδίζοντας για πρώτη φορά τον τίτλο στη Euroleague! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον ενθουσιασμό στη διάρκεια αυτού του ταξιδιού. Όταν με ρωτάνε για αυτή την ένδοξη εποχή, το πρώτο πράγμα που μου έρχεται πάντα στο μυαλό (από την εμπειρία μου) είναι με πόσο πάθος δείξατε όλοι την επιθυμία σας για να γίνουμε πρωταθλητές της Euroleague.

Είτε γνώρισα έναν από εσάς τυχαία είτε σε ένα σύνολο, όλοι πάντα εκφράζατε την αγάπη και τη δέσμευσή σας για να οδηγήσετε την ομάδα προς τη μεγαλύτερη επιτυχία. Και το '97 δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος και ικανοποιημένος που βοήθησα όλους εσάς προκειμένου να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας να γίνετε πρωταθλητές Ευρώπης (μαζί με τους άλλους τίτλους που κατακτήσαμε)!

Αν μιλάω σαν να ήσασταν όλοι στο γήπεδο μαζί μου, είναι γιατί έτσι ένιωσα εκείνη την περίοδο, όταν φωνάζατε μέχρι τους ουρανούς σε κάθε παιχνίδι (ακόμα και σε σύντομες στιγμές για αυτό που θα κάναμε, για αυτό που θα πετυχαίναμε), γιατί εγώ πάντα πιστεύω στο πάθος και στην αγάπη που δείξατε για μας ως ομάδα. Και γι' αυτό δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που δημιουργήσαμε και μοιραστήκαμε ειδικά το '97. Πράγματι η καλύτερη στιγμή για όλους σας. Όλοι σας αξίζατε αυτή τη χαρά!

Θα μπορούσα να γράφω και να μιλάω για ώρες για το '97, αλλά θα σταματήσω εδώ και απλά θα πω ότι έκανα αυτό που έκανα και ότι κάναμε αυτό που κάναμε, μόνο και μόνο χάρη σε εσάς και την εξαιρετικά μοναδική και ξεχωριστή υποστήριξη στην ομάδα. Εγώ δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Χαρούμενη επέτειο του '97!

Πραγματικά δικός σας για πάντα.

Ντέιβιντ Ρίβερς».