Μιζράχι σε παίκτες: «Λυπάμαι, αλλά τα συμβόλαια σας παγώνουν»

Ο πρόεδρος της Μακάμπι, Σιμόν Μιζράχι, ενημέρωσε τους παίκτες της ομάδας της Μακάμπι Τελ Αβίβ πως τα συμβόλαια τους «παγώνουν», αποτέλεσμα της έξαρσης του κορονοϊού.

Μιζράχι σε παίκτες: «Λυπάμαι, αλλά τα συμβόλαια σας παγώνουν»

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπως μας δήλωσε και στη συνέντευξη του στο "ΦΩΣ" ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, δεν ανησυχεί ιδιαίτερα, καθώς έχει τους περισσότερους παίκτες της "δεμένους" με συμβόλαια και για τη νέα σεζόν.

Όμως, η διακοπή των αθλητικών διοργανώσεων λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, δημιουργεί προβλήματα στη Μακάμπι. Ο πρόεδρος της ομάδας, Σιμόν Μιζράχι, γνωστοποίησε με στεναχώρια πως τα συμβόλαια των παικτών "παγώνουν".

Σφαιρόπουλος στο ΦΩΣ: «Πώς να ξεχάσω αυτά που έζησα με τον Ολυμπιακό;»

Συγκεκριμένα, δήλωσε: "Πρέπει να εγγυηθούμε το μέλλον της ομάδας. Όπως ξέρετε οι συζητήσεις της EuroLeague με την Ένωση Παικτών συνεχίζονται, οπότε θα περιμένουμε μια ανακοίνωση για μια λύση που θα είναι αποδεκτή από όλους.

Τα συμβόλαιά σας παγώνουν. Λυπάμαι που πρέπει να πάρουμε αυτό το ακραίο μέτρο, όμως αυτή είναι η κατάσταση και δεν φταίει καμία πλευρά. Είναι απλώς μια πολύ απογοητευτική περίοδος. Θα είμαστε επαφή μαζί σας τις επόμενες εβδομάδες, μέχρι τότε να προσέχετε την υγεία σας και ελπίζω να έρθει σύντομα η μέρα που θα συναντηθούμε ξανά"