Οι Λιθουανοί γράφουν για Γκεντράιτις και Παναθηναϊκό

Στη Λιθουανία γράφουν για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ρόκας Γκεντράιτις, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Άλμπα Βερολίνου.

Οι Λιθουανοί γράφουν για Γκεντράιτις και Παναθηναϊκό

Μπορεί τα πάντα να είναι στον… αέρα λόγω του κορονοϊού κι αυτή τη στιγμή να μην ξέρουμε αν θα ολοκληρωθεί η σεζόν και πώς, αλλά τα σενάρια δίνουν και παίρνουν.

Στη Λιθουανία λοιπόν υπάρχει δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο ο Παναθηναϊκός έχει ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον Ρόκας Γκεντράιτις!

Σύμφωνα με το 15min και τον Ντονάτας Ουρμπόνας, οι «πράσινοι» κοιτάνε ζεστά την περίπτωση του 27χρονου φόργουορντ της Άλμπα Βερολίνου, ο οποίος φέτος έκανε εξαιρετική σεζόν στην Ευρωλίγκα, μέχρι φυσικά να έρθει η διακοπή της διοργάνωσης.

Ο Λιθουανός άσος με τη φανέλα της γερμανικής ομάδας έχει καλούς αριθμούς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Συγκεκριμένα, μετρά 13,8 πόντους (με 39,8% στα τρίποντα), 4 ριμπάουντ, 1,4 ασίστ, 1,4 κλεψίματα και 1,1 λάθη ανά 26:58 λεπτά συμμετοχής.

Ο ύψους 2,00 μέτρων Γκεντράιτις αγωνίζεται στη θέση «3», αλλά είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει λύσεις και στη θέση «4».

Είναι βασικό στέλεχος της Άλμπα υπό την καθοδήγηση του Αΐτο Ρενέσες τα τελευταία δυο χρόνια, έχει συμβόλαιο με τον γερμανικό σύλλογο, αλλά στη Λιθουανία γράφουν ότι θα αναχωρήσει από το Βερολίνο το καλοκαίρι.