Έξαλλος Βατούτιν με Μιλουτίνοφ: «Γιατί μόνο 9; Γράψτε για 18 εκ. ευρώ»

Τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Νίκολα Μιλουτίνοφ στην ΤΣΣΚΑ πήραν... φωτιά και ο Αντρέι Βατούτιν ήταν έξαλλος με το γεγονός. Διαβάστε τη δήλωση που έκανε για τον παίκτη του Ολυμπιακού. 

Έξαλλος Βατούτιν με Μιλουτίνοφ: «Γιατί μόνο 9; Γράψτε για 18 εκ. ευρώ»

Το γεγονός πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θέλει διακαώς τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, έχοντάς του καταθέσει μία μεγάλη οικονομική προσφορά, ήταν γνωστό. Δημοσιεύματα στο εξωτερικό, μάλιστα, αναφέρουν πως ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιο του με τη ρωσική ομάδα, το οποίο θα του αποφέρει 9.000.000 ευρώ (3.000.000 ευρώ ετησίως) έως και το 2023.

Ο Τζέιμς εντυπωσιάστηκε με το συμβόλαιο του Μιλουτίνοφ στην ΤΣΣΚΑ

Ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, ήταν έξαλλος με την έκταση που πήρε το θέμα και κυρίως με το μέγεθος των χρημάτων που διατυπώθηκε στον Τύπο. Δεν αρνήθηκε το ενδιαφέρον του συλλόγου του για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, αλλά δήλωσε με τον τρόπο του, πως σε ένα διάστημα που έχουν σταματήσει τα πάντα λόγω κορονοϊού, δεν είναι δυνατόν να γίνεται λόγος για τόσο υψηλά συμβόλαια.

«Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έχει ήδη υπογράψει με την ΤΣΣΚΑ»

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε ρωσικά ΜΜΕ, δήλωσε: «Είμαι εκνευρισμένος με το θέμα (για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ), γιατί μιλάμε για εκατομμύρια ευρώ. Η ΤΣΣΚΑ είμαστε. Γιατί 9 εκατ. ευρώ; Γράψτε 18. Με την οικονομία να διαλύεται και τα νέα να είναι όλο και χειρότερα υπάρχουν περιορισμοί παντού, αλλά η ΤΣΣΚΑ θα πετάξει εκατομμύρια από το τραπέζι. Είμαστε από άλλο πλανήτη.

Λόγω της καραντίνας και της απομόνωσης δε μπορώ να θυμηθώ πότε έπιασα στυλό για να υπογράψω κάτι. Για την ΤΣΣΚΑ, για όλες της ομάδες της EuroLeague, είναι πιο σημαντικό να βρούμε έναν συμβιβασμό στους μισθούς των παικτών που έχουμε».