Μένει ο Ομπράντοβιτς σύμφωνα με την ιστοσελίδα aksam.com.tr

Τα σενάρια στην Τουρκία για το μέλλον του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη Φενέρμπαχτσε δίνουν και παίρνουν. Μάλιστα σήμερα σύμφωνα με τουρκική ιστοσελίδα, ο Σέρβος θα παραμείνει στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Μένει ο Ομπράντοβιτς σύμφωνα με την ιστοσελίδα aksam.com.tr

Φουντώνει η σεναριολογία στην Τουρκία σχετικά με το μέλλον του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη Φενέρμπαχτσε. Σύμφωνα με τουρκική ιστοσελίδα σήμερα, Παρασκευή 10/4, ο Σέρβος θα συνεχίσει να κοουτσάρει την ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα aksam.com.tr αναφέρει ότι ο Σέρβος τεχνικός φέρεται να έχει συμφωνήσει ήδη με τη διοίκηση της Φενέρ για να παραμείνει και μάλιστα με μειωμένο μισθό και μπάτζετ.

Σύμφωνα πάντα με την τουρκική ιστοσελίδα, ο «Ζοτς» από τα 3 εκατομμύρια ευρώ θα... πέσει στο 1,5 εκατομμύριο, ενώ θα υπάρξει ανάλογη μείωση και στο μπάτζετ της ομάδας. Έτσι, όπως αναφέρουν οι γείτονες, το μπάτζετ της Φενέρμπαχτσε αναμένεται να πέσει από τα 30 εκατομμύρια ευρώ που είναι φέτος στα 15 εκατομμύρια ευρώ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει μάλιστα ότι ο Ομπράντοβιτς πήρε την τελική του απόφαση λίγο μετά τη διακοπή όλων των διοργανώσεων λόγω του κορονοϊού και έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στη διοίκηση της ομάδας.

Όλα αυτά βέβαια έρχονται στη δημοσιότητα μία ημέρα ύστερα από άλλο τουρκικό δημοσίευμα που ανέφερε ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τη Φενέρμπαχτσε.

Sabah: «Γιασικεβίτσιους στη Φενέρμπαχτσε, Ομπράντοβιτς στην Μπαρτσελόνα»

Μάλιστα χθες Πέμπτη στην Τουρκία υποστήριζαν πως τη θέση του Σέρβου προπονητή στη Φενέρ θα πάρει ο προπονητής της Ζαλγκίρις Κάουνας, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Και όλα αυτά βέβαια τη στιγμή που παραμένει ορθάνοιχτο και το θέμα της παραμονής του Κώστα Σλούκα. Ένα όνομα που ήδη απασχολεί σχεδόν όλη την Ευρώπη.

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Σλούκα

Σλούκας: «Έχω συμβόλαιο, αν φύγει ο Ομπράντοβιτς, αλλάζει η συζήτηση»